Offer @ Lazada

>

nuff

Sabtu, 25 sept 2010

Cikgu Iza | September 25, 2010 | 0 Komen |

Hari nie, Sabtu 25 Sept sekolah gantiiiii lg.. hii lepaknya aku sbb terpaksa bawak iman p sekolah coz bp dia sanggup nak jg aiman sorg jer... tue ler llki.. ayah plak tue, kalau off pun bukan sanggup nak jaga anak, nasib baik br dua, so bleh bgi sorang satue... nie iman nie plak buat prangai, dah jd macam 'handbag' plak x bleh tinggal langsung, muler ler dia buat perangai kalau aku bw p mana2...
sebenarnya mama aimaniman nak citer ttg senario sekolah ganti hari sabtue, natah apa ler rasionalnya dibuat gni.. tengoklerrr... lebngang mc highway kat kl masa rayer pertama, kalau nak tido atas meja pun bleh.. almaklum, budak2 masih mood rayer, then sabtu time dia org p jejalan n macam2 lagi ler sbb yg menyebabkan dia org bleh ponteng.... dah tue ada ler beberapa org budak yg datang tue pun sbb nak kawad KRS bukannya nak blajo pun... hii malangnya nasib cigu sekarang kan, kene datang p sekolah tp murid x teringin pun datang...
pd aku rasionalnya ialah.... kalau dah cutie tue cutie jee lee x payah gantie2 sbb dah jd kebiasaan kiter, kalau ganti2 tue mmg x suka gantie pun, sbb tue lee duit ptptn mmg liat nak gantie... he heeeee

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com