Pages

@aimaniman |

PIPI LEBAM

tu ler baby baru... x sangka dah dapat masuk facebook n blog .. isshh... sayang dia tp x best aa x dapat pluk dia coz dia masih kat ward atas... kene warded sbb tuuuu tengok tue tang pp dia.. nampak tak.. haaaa close-up cikit.. tang pp tuu
bukan baby kene tumbuk tp kene tarik dgn dr maa.... issh dr2 sekarang.. nasib baik mama aimaniman x nak long2kan story.. shortkan story jer.. alhamdulillah baby sihat, cukup sifat alhamdulillah kann..
tapi sdih gak ler x tau la sbb cuai atau per.. tp puas gak dr beso punyer minta maaf n trangkan yg x der effect pd mata baby.. kekadang kecian gak tgk dr tue sbb mama aimaniman pikiark gak kalu kat skolah anak depa terkena sikit jer dek kecuaian cigu, tiba2 ibu bapa datang melenting buat laporan polis.. apa ke bende nasib cigu tu kan...
so mama pikiark kalu kita buat baik kart org, org lain pun buat g2 gak kart kita.. x per ler dik... dr dah bagi servis terbaik tok adik.. seboleh2nya lbam tu nak diilangkan sblom depa bagi mama jumpa adik, tp dik macam mana pun adik tetap baby paling lawa, paling cute, paling comel selain aimaniman yg mama ada.... isshhh nak nagis ler...
k lae.. nak berenti... pas nie lama lg br berblog kort ...by by
Sudah baca sila komen

No comments:

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012