Pages

@aimaniman |

KHAS BUAT ANDA PENYOKONG SETIA HARIMAU MALAYSIA

ANDA PENYOKONG MALAYSIA???
INI HADIAH KHAS UNTUK ANDA..
TU PUN KALAU SUDI LAE
TAMPAL LAE KART TEPI BLOG
Cara nak tampal..
1.p kart atas blog.. klik design
2.pas tu add gadget
3.pastu add picture
4.opps sblom tu.. copy aa link picture dolu.. klik kanan mae pastu plih copy image location
5.pastu baru buat langkah 1-4 tue
6.pastu isi lae apa dia nak
7.pastu klik aa save
traaaaa...
ada lae gambar tanda kesetiaan kiter utk pasukan Harimau malaysia..
jom klik...

Kenapa Harimau Malaya??

HARIMAU MALAYA MENGAUM??
Mama aimaniman tengok gak tv 1 malam tadi..
tapi hati ni tak la segerun malam ahad lepas
sebabnya.. mama aimaniman rase kita kuat sbb ada credit 3 bawa ke indon.. so santai je le nonton bola tue
walaupun kekadang serun gak tengok indon nyerang
tapi bila safi golkan 1st goal m'sia mama menjerit gak walaupun cuba kawal suara sbb x maw Dahiyah terkejut..
pas tue sambil kunyah biskut bantal.. terus lae nengok camner m'sia kene 'kunyah'.. issshhhhh nasib baik dah minit 87++ kalu tak lain kort keputusannya... tapi 1 jer m'sia main ok tak ko cam selalu2... mmg dah ader perubahan drastik.. tq rajaGobal.. kalu tak asyik muka2 lamer yg dah femes jerk jd pemain m'sia.. dah tue balik2 episod lamer..'pasukan kita menimba pengalaman berharga setelah kurang bernasib baik..'.. tapi kali nie, nama2 baru yg muda2 tue ler yg buatkan msia bukan lagi menimba pengalaman sambil menjadi makanan ratahan pasukan lawan tapi harimau malaya plak yang meratah, menyiat dan menggonggong 'bangkai' garuda.. isshh
TAPI...
1 JER YANG MAMA AIMANIMAN MUSYKIL
naper le guna nama HARIMAU MALAYA
1.  sbb kita masih terkenang2 zaman gah bola sepak malaysia..malaya tu kan dolu2
2.  sbb kita x yakin dgn kehebatan Malaysia ke?
3.  sbb kita nie asyik nak pk ke belakang x mau ke depan? issshh
kalu lae kita kater HARIMAU MALAYSIA menagum kan lagi besh
kita dah Malaysia.. dh 1 Malaysia.. bukan 1 malaya lagi.. biarpun kita tera dolu2.. pernah qualified utk olimpik game zaman james wong, moch..,hassan sani, n lain2 tapi zaman Malaysia ni kita lagi hebat dgn nama2 baru yg digeruni.. insyaallah.. k.. jgn toleh ke belakang lagi.. sprint ke depan skuad malaysia.. walaupun kita perlu belajar dr sejarah lalu tapi kita x boleh hanya sentiasa dibayangi sejarah silam.. sbb kita 0perlu, bakal dan boleh mencipta sejarah kita sendiri.. yakin laaa
HARIMAU MALAYSIA




karnival Upin & Ipin

27 Disember 2010..
Lpas p mesyuarat mama aimaniman n dahiyah n abah p lae kat SACC nak tengok benda kart atas tue..
klik lae.. he hee
sampai je.. fuuuiihhhh banyaknyer orang...
terpaksa leer parking kart parking lot belah tasik..
menyeberangla aiman iman n dahiyah naik stroller p bangunan pkns pas tue seberang lg p sacc..
kat pintu ...
iman terikut guy pakai baju itam cam ayah dia..
pas tu..
mama bagi 2..
iman n aiman ikut abah n dahiyah ikut mama...
pas tu
abah kata..
iman ilang!!!!!!
mama apa lagi tinggal stroller.. bawa dahiyah n x tau lae apa nak jadi jadilaaaa..
mama cari iman
mama lari sana sini.. abah cari iman
mama x jumpa.. abah x jumpa
aiman yg blum tau cakap pun panggil.. 'tatak imannnnnn'...
macam mana nie?
tetiba..
ada announcement...
alhamdulillah..
masih ada insan yg berhati mulia..
iman kembali pada pangkuan mama n abah n aiman n dahiyah
pengalaman buat mama
pas nie tak mau bawa lagi dia orang bertiga selagi blum ada pembantu
biar ;laa x berjalan ke mana2
asalkan ..
iman aiman n dahiyah ada kart mama
anak mama...

Abang oh Abang

A Malaysian lets friend have sex with sister

Kuala Lumpur (The Star/ANN) - A brother allowed his friend to sleep with his younger sister in a cheap hotel in Alor Star in Malaysia while he did the same with the sister's friend in another room during the Christmas holiday.
Their action came to light when their rooms were raided by the Kedah Religious Department (Jaik) on Saturday afternoon, reported Berita Harian.
Investigations showed that both couples had only known each other the day before they were arrested.
Head of the raiding party Md Nasir Md Dali said the they first checked the room occupied by the brother and found him clad only in a pair of jeans while his 22-year-old partner was only wearing a nightgown.
He said the sister was found together with her partner and both admitted that they were not married.
Both men work as fishermen while the women are unemployed.
Md Nasir said the department found it quite shocking for a brother to allow his younger sister to sleep with his friend.
He said another couple was also arrested in another hotel during the operations.


Sedih baca kisah kart atas ni..
Apa nak jadi remaja Malaysia sekarang nie..
Siabang nelayan dan siadik tidak bekerja..
Tu laa.. kesan semuanya memerlukan kuasa Duit...
Tanpa duit nilai kemanusiaan dipandang sepi..
Nafsu untuk berpasangan semakin membuak2 dek kesan kecanggihan dunia ICT n media lae nie
tapi keinginan untuk menjalin ikatan sah tak mungkin terlaksana
kenapa?
kalau x der 10 k dalam poket jangan harap lae..
lagi2 awak tu hanya nelayan.. sori bukan nak menghina
tapi tu la kenyataan..
so
jalan mudah.. 
baca jer le keratan berita kart atas tue..
abang bertukar partner dengan melegokan adik sendiri
kan mudah..
silap sapa kisah di atas nie berleluasa di malaysia?
silap ibu bapa yang macam menjual anak?
tapi..
fikirlaaa kalau kita jadi ibu bapa..
sanggup ker kita serahkan anak2 kita yang sudah kita besarkan dengan sepenuh perhatian
tetiba kita berikan pada lelaki yang belum pasti ..
memang kebahagiaan terletak pada cinta dan kesefahaman
tapi cinta saja tidak boleh mengenyangkan perut anak perempuan kita
cinta saja tidak boleh mengenyangkan perut bakal cucu kita..
so..
ntahlaaa poning nak pk..  

Nak Join Contest aa

JOM PILIH BABY MANA YANG PALING TOMEI... NAK JOIN CONTEST KART BAWAH NIE..
mAMA aimaniman nak join contest nie n antar dua gambar..
yang atas kakak umuq 4 taun
tang bawah baby baru jeee 64 ari....
Rakan2 yang kene tag..... 
jom join contest nie  :
a. blog all about everything
b. blog all about us
c. blog biarkan mereka berdua berbicara
d. blog jiwa kacau
e. blog munna
f. blog umar yang cute
NI PLAK SYARAT KETUA HAKIM 

syarat-syarat sangat mudah...
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..


2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)
4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....

7. tag rakan2 anda 5 org...

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...



hadiah :
Jeng jeng.. serprise..
tapi yang pasti hadiah die best
tarikh tutup: 25 December 2010 230pm (tarikh dan masa aku dinikahkan nie)

Ok.. join yer jangan tak join plak.. 
cooop.. lupa plak
n3 pasal contest nie

Sebab ni 1st contest mama aimaniman join lae sbb tu cuber nak join.. lain tu sbb seronok tengok blog yang ada gambar baby2 nie.. damai hati... lepas tue seronok baca kisang pasangan2 baru macam Masyimalo's Heart nie
sebab tu ler cuba nak join contest 

Yang Mana Satu Pilihan Anda

YANG MANA SATU
PILIHAN ANDA? PILIH GAMBAR MENGIKUT URUTAN JAM.. DAN GAMBAR DI TENGAH IALAH GAMBAR KE-5 TAW
JOM PILIH AKSI TIDO PALING NGETOP....
MAMA AIMANIMAN PILIH DULU YER..
NO.1  PICT 5
NO.2  :  PICT 2
NO.3  :  PICT 3
NO.4  :  PICT 4
NO.5  :  PICT 1

Saya Sayang Kamu

Dah dua ari tak dapat tengok2 blog..
naper?
Hari selasa, mama aimaniman n family balik smula ke bumi Port Klang setelah hampir 2 bulan kart kampung..
Berat atie nak tinggalkan bp, tapi aper kan dayer, sekolah dah nak buker.. kna la tabahkan hati n rajinkan diri utk memulakan langkah tahun 2011 nie..
Kenapa pilih ari selasa?
mama aimaniman dapat call .. bibik akan sampai ari selasa so ngan excitednya we all balik lee utk menyambut bibik tue.. tapi...
tu ler, nak kata tertipu utk kali ke 1001 kali x baik nak kater sbb levi, calling visa etc sumer dah siap.. tapi...
salah paham lae snang nak kater...
akhirnya bibik pun akan tiba 30hb plak.. arap2 tiba lee .. kalu tak burn lagi ler duit..
ape le nasib..
ni yg buat mama aimaniman bengang.. 27hb 1st meeting duit dah berlambak kluo, bibik x sampai2... baby2 nak ltak manerrrrr...
tu yang pagi2 bangun..sblum baby2 bangun.. n ktok lae dinding blog..tkan face book n ternampak lae gambar kart atas tue dalam fb shazani slamber..
sapa plak shazani ni????
dia nie student 5D 2010 mama aimaniman... teringat kisah kat klas depa... teringat mama aimaniman chow dulu sblom depa spm.. kesian dia orang, tp apa kan dayer takdir memisahkan kiter.. issshhh..
so mama aimaniman pun copy n paste laa gambo tu edit sikit2 kat picnik n share kisah kat siini
sbb apa??
sbb x der idea plus marah plus bengang..
jom aaaa tengok gambar dia orang anak dara dan bujang port klang yg menghiasi diari kehidupan mama aimaniman 2010....
 informasi daripada cikgu khir .. time kasih daun keladi...

Novel Tingkatan 5 2011 - Interlok untuk anak didik mama aimaniman yang bakal menduduki SPM 2011harap dah baca novel nie.. besar markah soalan no 4 kertas 2 nie.. 15 markah senang2 jer sebagai bonus kalau u all baca dan fahami kehendak soalan.. insyaallah kita bersama2 dapatkan 'A'...

Sinopsis Novel Interlok (Selangor, Negeri Sembilan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya)

Buku Empat
Interlok

1
Ketika Maniam teringat akan anaknya dan Malini yang sudah ditinggalkannya selama dua puluh satu tahun itu, Seman datang berjumpa dengannya untuk mendapatkan pekerjaan di kebun getah itu. Maniam mengatakan bahawa bapa Seman ialah kawan baiknya suatu masa dahulu. Dia berjanji untuk membantu Seman yang terpaksa membina kehidupan baharu bersama-sama dengan emaknya kerana dia disuruh keluar dari rumahnya oleh Cina Panjang kerana semua harta termasuk tanah dan rumahnya sudah menjadi milik Cina Panjang itu. Sejak kematian bapanya,.......

Air Penawar

Anda sering minum??
Bermacam2 cara orang menghilangkan dahaga walaupun dengan hanya menelan air liur sendiri.. asal dapat melegakan kekeringan anak tekak... betul tak baby?
Cara nie yang biasa orang lakukan iaitu ngeteh...
Entah naper orang suka ngeteh.. sedangkan zaman lae nie macam2 air ada.. masih teh juga yang dapat nama
jadi utk baby macam dahiyah.. mestilee dahiyah ajak sumer pi ngesu koot???
haa.. kalu dah hilang dahaga tue.. jangan lupa teruskan kerje anda..
carm mengetuk keybod nie...betul tak???
jangan jer ngeteh sampai tak ingat kerje..carm berborak jer sampai down produktiviti..
tengok nie lee cara nak tingkat produktiviti, baby tido.. oooi dah pukul 12.06 mid nite nie
mama mengetuk..keybod jer yer..

Earning aku..




Orang lain buat n3 bab nuffnang.. kali ni aimaniman gak buat tapi tentang kebengangan jee..
pasal??
tengok tang picz tue.. tak faham neeee...
naper???
tengok earning dari turun temurun come RM0.60 tue 3 minggu lopeh pas tue ditolak tingge RM0.45 jerk
kesiannya... tak faham neee...
bila laaa
nak naik2 cam orang lain tue.. sodihnyee..tapi x mengaharap pun pasal x selalu pun update blog
kalu ada mase je.....
ni pun baby dahiyah dah menjerit, pastu baby aiman plak...
isshhhhh..
2b continued....
nak bela baby2 lae niee...

Baju yang kotor mudah dicuci.. Hati yang suci sukar dicari

HATI YANG SUCI SUKAR DICARI
Hari ni hati mama aiman terdetik.. sayu coz terdengar bunyi yang agak asing tapi mendayu2 mersik menerjah gegendang telinga.. suasana sejuk selepas hujan sepanjang malam dan petang semalam menambah mersik bunyi agak asing itu.... rupa2nye bunyi anak kucing baru lahir yang kesejukan dan kelaparan..
kesiannya baby kucing yang yatim piatu...
setelah dibersihkan, nenek Salela..panggilan iman pd neneknyer.. pun menunjukkan baby kucing tue kart anak2 mama yg jelas JAKUN kart baby kucing.... tu ler anak2 moden zaman sekarng.. celik mata dihidangkan dengan segala macam benda canggih.. haiwan yang biasa pada kita zaman dulu begitu asing bagi mereka.. kesian anak2 mama.. terutama Aiman yang begitu excited sampai terlompat2..
aiman dan iman yang begitu kagum melihat baby kucing yatim piatu tue diminumkan susu oleh nenek mereka..kesian mereka..1st time tengok, tapi blum terlambat kan melatih hati mereka agar sesuci hati para solehin dan solehah.. insyaallah.. memang benar, baju yang kotor mudah dicuci tapi hati yang suci sukar dicari.. moga mereka membesar dengan hati yang suci.. amin

Anugerah

N3 nie khas mama aimaniman tujue kat SNF sebab :
1.dia puji anak mama comey - tue anugerah-Nya tue ye dik.. amin
2.jadik follower aimaniman ke-111

Malaysia Menang 2-0

Semalam... kecut perut mama aimaniman bila fikirkan benda nie
Tak mahu sejarah lama berulang lagi.. n berulang lagi ..n berulang lagi
Petang tue mama aimaniman beli 20 biji kuih ijau tue.. haaa sapa tau apa namanya??? ropernya macam epok-epok opps tentu rame x taw..karipap lae, kemudia warnenye ijau n intinya kelapa plus kacang tumbuk... sedapnyee... yang bulat2 tue plak tentu rame taw.. cam donut,cuma disira dengan sambal manis n pedas x macam sellau disira  haa kalu x tau.. macam dimandikan lee ngan gula
issshhh
apa kaitannyangan tajuk n3 nie
haaa
sebenarnya mama aimaniman beli bukan buat taw 20 bijik kuih tue... takut abis sebab sdap
kemudian pastikan iman athirah n aiman syahmi dgn milo botol n dahiyah dok atas bouncer dier
pastu.. three
tengok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa msia vs vitnam kat tv 1
teringin gak tengok
dan akhirnya tq msia... msia boleh!!!! jom sesama p doa kan msia menang lagi n lagi n lagi kart vietnam nanti..
jom samer2 pakat p vietnam oppss.. p depan tv n sokong team kiter
p/s mr rajagobal.. u also tq pader silent supporter depan tv gak.. tanpa tv siapa laa kami.. he hee
Hidup Malasia.. Hidup bola...
tapi harap sokongan rakyat msia nie janganlee bermusim macam hangat2 tahi dahiyah ayam.. ingat.. menang atau kalah adat permainan, kita percaya pemain dah perabih tenaga nak dapat rm5000 janji maa memenangkan malaysia, so sebagai rakyat msyia jom ramai2 pakat sokong team kita,...

Apa ada pada tidur

Apa nikmatnya tido??
Cuba lihat gambar baby Dahiyah kart atas tue... tentu sumer bleh dapat bayngkan betapa nikmatnya tidur tue
Bayangkan ler kalu nikmat tidur ditarik balik...
kita asyik mengetuk keybod je sepanjang malam n jadi burung hantu esoknyee...

zzzzzzz.. jom tidur jom!!!

Berry apakah anda??

Have you ever wondered what kind of Berry are you, and which kind of BlackBerry Plan would suit you best, try out the What Berry Are You quiz at http://whatberry.my! You can also collect BerryPoints and win yourself limited edition BlackBerries. Head on to our blog post here for more information
Haaa.. peluang tue nak dapat berry maa
jom aa klik kart link tue, mana tau berry merah tue ada dalam handbag kita
jom try nasib.. saper the lucky guy tue kann

Orang Berlari Kita Bertatih

Cuba lihat kedua2 gambar.. ada perbezaan tak?
Tentu ada.. Sesuai dengan tajuk n3, mama aimaniman nak kongsi la ilmu nie..
rasanyer ramai yg dah tau nak edit gambar tapi bagi mama aimaniman nie satu kepuasan sbb dapat menghasilkan sesuatu macam orang lain.. Setakat nie, mama aimaniman reti guna dua cara lae sbb tu yg sonang..
1.  Guna photoScape.. lihatlee pic n3 sekeping hati hasil dari guna benda allah tu aa
2. guna tang ni plak alaa.. picnik
haa.. gambar kart atas tue mama aimaniman gune picnik ni lee.. 
1 kepuasan pada mama aimaniman sbb berjaya mengedit gambar walaupun baru nak bertatih sedangkan orang lain dah berlari.. sekurang2nya banyaklaa tugasan mama aimaniman utk 2011 ni kat sekolah nanti lebih canggih.. isshhh isshhh

Kisah sekeping Hati

Sekeping hati hanyalah organ biasa yang dimiliki oleh setiap insan bernyawa..Namun, fungsi hati lebih daripada sebagai organ yang harus dimiliki sahaja.. Sekeping hati yang suci bersih lahir dari insan yang benar2 ikhlas..
justeru...
Mama aimaniman
ingin menghadiahkan sekeping hati yang suci bersih
buat sumer followerz dan pengunjung
yang sentiasa memberi 
perangsang
untuk terus berblogging...

Mahu blog anda sehebat Blog Linda Jasmay..ada Caranya..

Assalamua'laikum. Tadi mama aimaniman ada la belek-belek kat google macam mana nak naikkan trafik bagi sesebuah blog. Tup-tup jumpa la cara yang agak senang ni, sebab x memerlukan sebarang kos. Just copy paste kat blog kalian je. mama aimaniman jumpa cara ni kat blog matdin ni ha(nanti jangan lupa tukar nama matdin dengan nama mama aimaniman , link kan sekali blog mama aimaniman ni). Tak tau la menjadi ke tak, tapi belum cuba belum tau. kan3? Sonang jo, macam ni caranyer, lebih kurang macam konsep MLM jugak la.haha~

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Haa..dah siap. Senang je kan? Tak susah mana pon. So, apa lagi, try la..

p/s: Sapa-sapa yang ada cara lain tu moh le kita berkongsi ilmu..baru la berkat sihat ilmu tu. Tak gitu? muehehe..

Adakah anda cukup HaNDal??


Jom uji kehandalan anda.. klik jer gambar tikus tu...

CUBA TEKA.. JENG JENG JENG

Mama aimaniman utang ngan asnira,anizatul,k leha n trecia... sori yer time korang nanti baru mama aimaniman bayar utang tue... utang ape?? kalau nak dikaitkan dengan gambar.. rasanya mama aimaniman utang apa yerk? cuba teka... jeng jeng jeng

pada 19.10.2010... Iman Dahiyah my baby girl kubawa ke alam maya yang penuh dugaan pancaroba nie setelah 9 bulan kutatang dan kubawa ke mana sahaja.. akhirnya pengorbananku terbalas dengan kelahirannya....tapi.. nak dikaitkan dengan gambar.. aku utang apa yerk... cuba teka.. jeng jeng jeng
utang yang nie.. mama aimaniman tulon jawabkan... coz nie utang anak mama .. iman athirah.. nak tau, surat tue khas dia tulis utk Ultraman cosmos n ultraman ..ntak lupa plak.. arie2 anak mama minta mama poskan.. tapi malangnya mama tak tau laa alamat ultraman tue... issssshhh
ni student 4c 2010.. nie utang maha besar mama... dengarnya 2011 mama dapat form 4 & 5 lagie..so jodoh mama dengan student 4c mmg panjang laa.. mrk bakal jadi 5c pada 2011 nie.. so kira2nyer apa utang mama yerk..nak kata ajar dah abis dah.. so apa yerk utang mama.. jeng jeng jeng



4 Pics nie gambar anak2 mama yg paling cute n paling mama sayang.. pada mama u all la yg paling cute n cantik di dunia nie.. tp jangan keliru.. anak mama cuma 3 je.. tang atas tue nak refresh smulap kisah Iman Dahiyah lebam di pp coz kecuaian dr maa.. sedih mama.. 4 hari dr 'simpan' Dahiyah.. tapi alhamdulillah setelah discan n dixray x der benda pada anak mama.. dr risau kalu2 bri efect pd mata atau otak dahiyah.. issh nauzubillah.. sbb tue laa kisahnya disembunyikan oleh depa.. mama cuma bleh tanya n tanya n tanya tapi tetap dr sembunyikan.. sampaikan mama dilayan special oleh 'kepala' para dr tue.. sampai ubat sapu pun diorder khas utk mama... isshh ...tapi mama tabah n sabar, x panjangkan perkara nie..
 untuk anak2 mama.. utang mama insyallah akan mama langsaikan.. utang apa yerk.. jeng jeng jeng
CUKUP LAE TAKAT nieeee
N3 JENG JENG JENG

CD

cd 4 kids
sebelum melelapkan mata.. dah pkl 105am nieh 
nak kongsi la pasal cd nieh
mahal nyerrrr...
tapi janji sodap..??
bAb nie yg menyampah!!!

Cubit tanda Sayang

LuCu KeRRR...
GInIEE..
Kalau nak tau kisah bab dia melepaskan hajat besarU all klik tang cnie 
klik kat older post kat blog tue tang uniknyer anak sedara dia 
Yang niE Plak
Kisah nak latih sikakak buang air kecil plak..
puas dah dicubit, dinasihat secara baik..
tapi tang carpet nenek gak tempat dia melepas
tapi la nie.. setelah berkat kesabaranKU...
akhirnya...
buDget blanja PamPersKu 
dah kurang
dan yang maha penting ..
anakkku..
kini..
suDah jadi kakak yanG Matang..
tak lagi kencing dlm seluar..
tu pun..
hasil..
CuBitan Mama..
alhamdulillah..
sabarje lee.. 
 
    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012