CUBA TEKA.. JENG JENG JENG

December 12, 2010

Mama aimaniman utang ngan asnira,anizatul,k leha n trecia... sori yer time korang nanti baru mama aimaniman bayar utang tue... utang ape?? kalau nak dikaitkan dengan gambar.. rasanya mama aimaniman utang apa yerk? cuba teka... jeng jeng jeng

pada 19.10.2010... Iman Dahiyah my baby girl kubawa ke alam maya yang penuh dugaan pancaroba nie setelah 9 bulan kutatang dan kubawa ke mana sahaja.. akhirnya pengorbananku terbalas dengan kelahirannya....tapi.. nak dikaitkan dengan gambar.. aku utang apa yerk... cuba teka.. jeng jeng jeng
utang yang nie.. mama aimaniman tulon jawabkan... coz nie utang anak mama .. iman athirah.. nak tau, surat tue khas dia tulis utk Ultraman cosmos n ultraman ..ntak lupa plak.. arie2 anak mama minta mama poskan.. tapi malangnya mama tak tau laa alamat ultraman tue... issssshhh
ni student 4c 2010.. nie utang maha besar mama... dengarnya 2011 mama dapat form 4 & 5 lagie..so jodoh mama dengan student 4c mmg panjang laa.. mrk bakal jadi 5c pada 2011 nie.. so kira2nyer apa utang mama yerk..nak kata ajar dah abis dah.. so apa yerk utang mama.. jeng jeng jeng



4 Pics nie gambar anak2 mama yg paling cute n paling mama sayang.. pada mama u all la yg paling cute n cantik di dunia nie.. tp jangan keliru.. anak mama cuma 3 je.. tang atas tue nak refresh smulap kisah Iman Dahiyah lebam di pp coz kecuaian dr maa.. sedih mama.. 4 hari dr 'simpan' Dahiyah.. tapi alhamdulillah setelah discan n dixray x der benda pada anak mama.. dr risau kalu2 bri efect pd mata atau otak dahiyah.. issh nauzubillah.. sbb tue laa kisahnya disembunyikan oleh depa.. mama cuma bleh tanya n tanya n tanya tapi tetap dr sembunyikan.. sampaikan mama dilayan special oleh 'kepala' para dr tue.. sampai ubat sapu pun diorder khas utk mama... isshh ...tapi mama tabah n sabar, x panjangkan perkara nie..
 untuk anak2 mama.. utang mama insyallah akan mama langsaikan.. utang apa yerk.. jeng jeng jeng
CUKUP LAE TAKAT nieeee
N3 JENG JENG JENG

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels