Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Mahu blog anda sehebat Blog Linda Jasmay..ada Caranya..

Cikgu Iza | December 15, 2010 | 1 Komen |
Assalamua'laikum. Tadi mama aimaniman ada la belek-belek kat google macam mana nak naikkan trafik bagi sesebuah blog. Tup-tup jumpa la cara yang agak senang ni, sebab x memerlukan sebarang kos. Just copy paste kat blog kalian je. mama aimaniman jumpa cara ni kat blog matdin ni ha(nanti jangan lupa tukar nama matdin dengan nama mama aimaniman , link kan sekali blog mama aimaniman ni). Tak tau la menjadi ke tak, tapi belum cuba belum tau. kan3? Sonang jo, macam ni caranyer, lebih kurang macam konsep MLM jugak la.haha~

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Haa..dah siap. Senang je kan? Tak susah mana pon. So, apa lagi, try la..

p/s: Sapa-sapa yang ada cara lain tu moh le kita berkongsi ilmu..baru la berkat sihat ilmu tu. Tak gitu? muehehe..

1 comment:

  1. Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

    - Daniel

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com