Pages

@aimaniman |

Nak Join Contest aa

JOM PILIH BABY MANA YANG PALING TOMEI... NAK JOIN CONTEST KART BAWAH NIE..
mAMA aimaniman nak join contest nie n antar dua gambar..
yang atas kakak umuq 4 taun
tang bawah baby baru jeee 64 ari....
Rakan2 yang kene tag..... 
jom join contest nie  :
a. blog all about everything
b. blog all about us
c. blog biarkan mereka berdua berbicara
d. blog jiwa kacau
e. blog munna
f. blog umar yang cute
NI PLAK SYARAT KETUA HAKIM 

syarat-syarat sangat mudah...
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..


2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)
4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....

7. tag rakan2 anda 5 org...

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...



hadiah :
Jeng jeng.. serprise..
tapi yang pasti hadiah die best
tarikh tutup: 25 December 2010 230pm (tarikh dan masa aku dinikahkan nie)

Ok.. join yer jangan tak join plak.. 
cooop.. lupa plak
n3 pasal contest nie

Sebab ni 1st contest mama aimaniman join lae sbb tu cuber nak join.. lain tu sbb seronok tengok blog yang ada gambar baby2 nie.. damai hati... lepas tue seronok baca kisang pasangan2 baru macam Masyimalo's Heart nie
sebab tu ler cuba nak join contest 

Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012