Pages

@aimaniman |

PERNAH P ICT

jom p ict ...
 yang ni kat macam panggung terbuka dia aa
ada laa persembahan tarian etnik...

ni iman n aiman tengah suka2 mama dia amik gambar... adik dia pakai ikut jee kakaknyee..

nie kat dalam bangunan punya lampu... tak leh jalan kat luo coz ujan aaa.. so p dalam bangunan jerk.. kene aa bayar rm2 sorang dewasa.. budak2 free jee....

Iman biasa aaa dengan posingnyaaa.. aiii budak nieh... 

Cantik kan? kalu aada masa p laa bawa kids kat sini... tang masuk 1 kete rm10 so full car aaa supaya x rugi loo.... pastue jalan aa puas2 cuma nak masuk tang bangunan nie aaa kene bayar rm2 1 olang... tapi berbaloi aa... kids bleh posing...

ok laa kalau tak der perancangan weekend nieh atau cuti Kong xi Fa Chai nieh
jom pakat p ICT, shah alam.....
sblom tue singgah kat jakel n ariani seksy 7... 
fuuuuiiihhhh pasti x rugi
cuma poket n dompet je yg semakin nipis.. he hee
jom laa p...



JOM P MUARA

JOM PAKAT P MUARA.......
Semua orang pernah p muara tak??? 
Kalau tak pernah, jom aa p sini... 
Apa yang best? entah laa tapi muara nieh memang terkenal aa ngan tempat makan seafood nye..
Tapi mama aimaniman n famili tak aaa makan seafood coz makan jer dah ratus2 so kita orang p makan yang murah jer... makan angin jer.. he he
Kat sini dapat aa nengok kapal besar2.. kecik2.. orang p mancing... orang dating tak segan silu.. skodeng pun boleh.. he he he
Sebab rumah tak jauh so weekend je mama aimaniman pun bawa lee babies n kids p duduk2 main kat dataran kart sini.. memang x cukup kaki aa aiman n iman.. baby plak ok jer
Kalau nak cuba dok tepi laut, sambil hirup udara x brapa nak segar... pemandangan ok2 jer tue...
jom laa p muara... pastu bleh aa makan tahu bakar.. sedap gak.. takat ni tahu baakar tue kira spesial gak aaa.. jom laa cube.. rugi x cube..
jom laa pi muara kat port klang nie.. alaa yg dpannya ada pulau ketam tue... alaa cari aa sendirik...
ni gambar iman posing kart c2...
jom laa pakat p sini... 




HANG KISAH TAK??

HANG KISAH TAK???
Dah lama tak taip n3 baru
Hari ni barula mama aiman iman berkesempatan  menaip....
coz...
hari nie amik babies.. pkl 630, ari nie   x dek dialog..so 'dating' ngan laptop aaaa
ari nie..
dah macuk minggu ke-3 mama aimaniman  korje utk year 2011 nieh.. 
tang sodih tue kan kan kan..
hangpa lihat aa sendirik kart gambar nieh


tau tak gambar nieh kat mana????
kat padang??? ... tak
kart rumah setinggan???  takkkkkk
haaa
hangpa tau... nie lah tempat koje someone yang ada  degree....
sedih tak????
kalau tak sedih kat hamba allah dah tua nieh, sedihlaa kart anak2 hangpa yang terpaksa  'bermandi hujan' walaupun kat tempat berbumbung..
hai nasib badan aaaa....
sedihnyeeeeee....

Kesian...

NAPE TAJUK Kesian N3 KALI NI??
1.Kesian baby kena duduk kat taska 
2.Kesian baby kena tukar2 pengasuh
3.Kesian baby kena pindah2 
4.Kesian baby kena serasi dgn pengasuh baru
coz
BIBIK yang mama aimaniman dah tempah.. dah baayar RM3000 deposit...tak dapat2... macam2 ler alasan agen....
BENGANGGGGGGGGGG

Demam Tapi Rindu



Nape mama aimaniman pilih tajuk nie?


Sian kan tengok anak2 mama... yg baby pun dmam gak.. idung dia berbunyi bila masuk bilik ada ekon.. dah tue batuk lagi.. abang n kakak pun g2
sebab tue lae
lama mama aimaniman x buat n3 baru.....
lagi 1
1 januari nie patutnya mama aimaniman mula koje... tp kan Tok Najib dah bg cuti 90 hari.. so extend aaa cutie...
Suka???
ampeh.... coz
1. anak2 demam
2. bibik yg patut sampai 30hb dis x nampak2 batang idung
3. duit mama kna tpu ngan agen indon.. rm1500
issshhhh
tahun 2011 dimulakan dgn brita kureng sdap plak
tapi..
smua tue x menghalang mama aimaniman drpd trus mengetuk dan menaip n3 baru ttg kisah kids cute mama.. he he hee...
pastu
bengang gak sbb kannn..
novel Interlok ...
jadi x teks komsas form 5 nie... nanti pnat2 mama aimaniman edit n dwnload bahan utk student n potostat bg dia org snang pastue tetiba je ditarik balik n tuko novel baru... so pikiark la sikit kat spm candidate 2011 ni.. bayangkan kalu bulan april baru ditarik balik.. bukan sesenang nak baca n fahamkan n kaji novel baru... so pada yg berkenaan tu lekas2 la decide nak tarik atau sorong??? he he he
jumpa lagi yer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012