AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

JOM P MUARA

Cikgu Iza | January 31, 2011 | 0 Komen |
JOM PAKAT P MUARA.......
Semua orang pernah p muara tak??? 
Kalau tak pernah, jom aa p sini... 
Apa yang best? entah laa tapi muara nieh memang terkenal aa ngan tempat makan seafood nye..
Tapi mama aimaniman n famili tak aaa makan seafood coz makan jer dah ratus2 so kita orang p makan yang murah jer... makan angin jer.. he he
Kat sini dapat aa nengok kapal besar2.. kecik2.. orang p mancing... orang dating tak segan silu.. skodeng pun boleh.. he he he
Sebab rumah tak jauh so weekend je mama aimaniman pun bawa lee babies n kids p duduk2 main kat dataran kart sini.. memang x cukup kaki aa aiman n iman.. baby plak ok jer
Kalau nak cuba dok tepi laut, sambil hirup udara x brapa nak segar... pemandangan ok2 jer tue...
jom laa p muara... pastu bleh aa makan tahu bakar.. sedap gak.. takat ni tahu baakar tue kira spesial gak aaa.. jom laa cube.. rugi x cube..
jom laa pi muara kat port klang nie.. alaa yg dpannya ada pulau ketam tue... alaa cari aa sendirik...
ni gambar iman posing kart c2...
jom laa pakat p sini... 




No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com