Pages

@aimaniman |

JOM P MUARA

JOM PAKAT P MUARA.......
Semua orang pernah p muara tak??? 
Kalau tak pernah, jom aa p sini... 
Apa yang best? entah laa tapi muara nieh memang terkenal aa ngan tempat makan seafood nye..
Tapi mama aimaniman n famili tak aaa makan seafood coz makan jer dah ratus2 so kita orang p makan yang murah jer... makan angin jer.. he he
Kat sini dapat aa nengok kapal besar2.. kecik2.. orang p mancing... orang dating tak segan silu.. skodeng pun boleh.. he he he
Sebab rumah tak jauh so weekend je mama aimaniman pun bawa lee babies n kids p duduk2 main kat dataran kart sini.. memang x cukup kaki aa aiman n iman.. baby plak ok jer
Kalau nak cuba dok tepi laut, sambil hirup udara x brapa nak segar... pemandangan ok2 jer tue...
jom laa p muara... pastu bleh aa makan tahu bakar.. sedap gak.. takat ni tahu baakar tue kira spesial gak aaa.. jom laa cube.. rugi x cube..
jom laa pi muara kat port klang nie.. alaa yg dpannya ada pulau ketam tue... alaa cari aa sendirik...
ni gambar iman posing kart c2...
jom laa pakat p sini... 





Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012