AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Aku Nak Kurus

Cikgu Iza | February 25, 2011 | 1 Komen |
issh  tiga kali dah perut terisi ngan sumeone yg amat kucintai ...
soalnya sekarang cam ne aku nak jadi cam ni..

aku dah cuba dah.. macam2 cara :
tp hasilnya.. masih sama
masalahnya aku x pandai makan ubat2 zaman milineum ni.. susu diet  bla bla
pas tu banyak problem masalah
aku nak cam nie
bio aku kekal selamanya macam nie...
tolong aa aku........




1 comment:

qissara muslim said...

salam,apa khabar kak?akak nak kurus ek...cubalah Shape Plus dan Eve Fiber.akak tak perlu diet sekat makan bagai n tak perlu juga senaman(if nak senam,terpulang pd akak).Ia control selera makan akak,akak tiba2 akn kurang makan tnpa dipksa2.takda cirit birit.produk ni diklassifikasikan as food by KKM dgn mematuhi Food Act 1983 n Food Regulations 1985.So tak usahlah ragu if nak SP+EF ni..Ramai customer yg berjaya kurus..:)sy share je info ni.Sbb sy pun penah gemuk n cuba mcm2 produk.tpi yg ni terbaik!:)

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com