Klik@Lazada

nuff

Baby & BUai

Cikgu Iza | March 14, 2011 | 1 Komen |
1.  pergi mana2 nak kena bwk buai....
2.  stok buai kena ade lebih dari 2 sbb 1. kat pengasuh (nursery tak dibenarkan),
     1 dlm keta kalo nak berjalan dan 1 lg kat rumah...jenuh nak beli buai aje...
3.  bahaya gak sbb budak bila dah pandai pusing2 nanti kalo leka bole jatuh buai 
     takut impak kat kepala....
4.  anak jadi manja sbb asik nak berendoi ajer tak leh renti jap musti nangis...

qies mmg ajar anak2 tido atas katil or baby court ajer senang depa tido mmg tak ajar beriba n berendoi...sbb nanti susah nak wat kerja....so anak2 qies g memana kalo letak ajer comforter dah leh lelap sonang eh....takat tepuk2 montot sikit2 mmg depa leh lena....;P ;P 


ni pendapat aku jer yek..........
org lain mayb lain pendapat.............

-----*******%%%%%


tue antara tanggapan orang ramai tentang baby tido dalam buai..


ni pulak tips nak pisahkan buai dr baby,,...


tapi apa pun pendapat orang tentang buai... mama aimaniman rasa buai lae penyelamat utk mama dapat tido waktu malam time anak2 mama baby nieh... 
tima kasih buai.. he hee 

jom tengok aksi !!




bayangkan kalu baby iman dahiyah cam nie... ishhh ciannya dia... mana lae mama??? mama tengah berblog???!!! haaa....
kalu cam nie plak takut nanti iman dahiyah juling.. isshhh jangan aa biasakaan dia tengok macam nie... haa.. macam nie laa selalunya iman athirah.. aiman syahmie n sekarang iman dahiyah tido.. dalam buaian letik die.. yg dasyatnya.. iman daahiyah setiap pagi sblom p sekolah mama n abah kena pasangkan buai kat rumah opah taska.. then balik kene bukak utk kat rumah plak.. sian aa mama dik... mama lambat nieh...isshh.. cam nie lawa sangat aa... tak terbuat mama kat adik cam nieh.. kita kan yg biasa2 aje.. kan dik..macam ni... macam mama selalu chek tangan adik.. muka adik.. kalu idung adik tersembam.. takut aaa kalu adik x leh pusingkan muka.. naya mama.. adik tido lama, takut deh...isshhhh... nie plak gambar adik bila dah besar nanti, masih sukakan buai tp buai kat tepi laut dgn mr right adik... insyaallah kan dik.......



1 comment:

Jeely jelly said...

wah ! advance.. dah see for future.. sporting habes lah, dgn mr.right tu.. hehe

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com