Pakej Memborong di Guangzhou

March 15, 2011

Pakej Lawatan Sambil Memborong ke Guangzhou, China Selama 4 Hari 3 Malam Hanya RM 2,400!



Pakej
Pengurusan VisaTiket kapal terbang KL-Guangzhou-KL
Penginapan di hotel 3 bintang
Pengangkutan domestik
Makan Malam di Restauran Muslim.









Bonus Pakej
Melawat Masjid Huaisheng
Melawat Makam Saad Abi Waqas (bapa saudara Nabi Muhammad)
Melawat Beijing Lu (night shopping street)
Melawat Shang Xia Jiu Lu (night shopping street)
Maklumat Am
Kursus memborong barangan dari negara China yang kami anjurkan sememangnya mampu menjimatkan kos kerana anda tidak lagi bergantung kepada orang tengah. Selain itu kebarangkalian untuk ditipu lebih tinggi jika ia dilakukan tanpa ilmu dan tidak mempunyai rakan perniagaan di negara itu.

......................................................... kalau tengok majalah3 last week tentu nak p cni... jom la baca info sampai abis...   klik kat sini ye..-->

GUangzhou 
Best la.. lagi2 kalu baca blog2 lain.. masing2 giler2 nak menjual macam2 kat blog... kalu x jual ap2 pun.. pakai sendiri pun ok.. apa taknye.. semeter sutera cina cuma RM 12 banding RM 100  kat sini... mak datuk nenek... pas tue beg ala inggeris style cuma RM8 je.. yg lain2 .. issshhhh   tapi bio laa anda sendiri yg pilih destinasi masing2 sbb duitnya duit kita bukan duit orang kannnn....boleh naik ni atau yang ni pun boleh..... jom p melancong  pas tu beli laa apa2 ker buat orang yang tertinggal....isshhh buah je ker? x pa asalkan kita ikhlas kann.... dah laa... mama aimaniman dah merapu.. iman dahiyah pun dah nangis dah.. dr pukul 12 nie dah pukul 3.25 dah dia tdo... cukup2 aa berblog ....tp nak ke ghuangzhou gak nie...

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels