Pages

@aimaniman |

Result SPM 2010

Hari ni sebenarnya malas nak tulis n3 tapi tulis juga sebab tak mau blog ditinggal lama2...
Hari ni balik dah pukul 5++ petang.. yang sepatutnya boleh balik pukul 2++
Tu yang geram kalau ada orang kata keja cikgu untung sbb kerja sekerat hari
Rasa nak bawa orang tu tengok kerja cikgu zaman sekarang...
Dia orang kata tu cikgu zaman dulu-dulu kot yang kerjanya mengajar dan balik lepas mengajar...
sekarang tugas cikgu entahlah.. nak jumpa anak pun x sempat..
apa taknya.. 
pagi tadi result spm keluar.. alamak gambar x leh nak diupload x tau napa..
lepas tue pukul 2 sampai pkl 5 plak mesyuarat bomba
tapi 
mama lega sebab perkhemahan 4-7 april nie dipospone Jun/Julai.. alhamdulillah
boleh lae dahiyah besar sikit sebelum mama tinggalkan dia x tdo dengan dia sbb mama kena p camping
lepas tue bermakna mama x payah gak pk pasal nak cr transport nak bawa budak2 p camping 
dan banyak lagi benda2 leceh pasal camping ... syukur betul
bab SPM pulak...
pagi2 mama dah ponteng kelas.. mama bagi kerja trus mama p bilik gerakan
kenapa?
mama nak tau result punya pasal la..
mama koyakkan kertas result supaya senang nak bagi pada budak2 nanti
pas tu mama lekas2 buat analisis berapa dapat a,bc,d,e..g
tapi analisis x susah sbb graf kelas mama x da yang a/b/c.. smua d..e..n g,,,fail lae
tapi mama syukur sbb 2 kelas tahun lepas..cuma 3 yg fail..
tapi frust gak sebab ada gak yg fail..
kalu boleh jangan lae fail yer spm candidates this yer..student 5C, insyaallah..
ni la antara gambar yang dapat mama snap.. mama sibuk sebab nak bagi result lagi nak edar majalah lagi..
nak print hal perkhemahan lagi..
ok...
Sume anak murid mama spm 2010..tahniah 
dan kalu makan nasi minyak jangan lupa antar kad

Sudah baca sila komen

No comments:

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012