Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Tentang Ben

Cikgu Iza | March 16, 2011 | 1 Komen |
Hie abang.. Uncle Ben.. he hee

Ni masa we all pegi ICT... saja posing maut buat uncle ben
kata mama... blog uncle Ben best.. ramai orang p tengok .. ramai orang nak baca dan ramai orang buat n3 yang best2 tentang uncle... tapi kan uncle.. pada aimaniman... uncle ni bongkak la..
  1. uncle x sediakan ruang untuk chat .. alaa tang shout mix tue..
  2. pas tu uncle kata uncle x kan balas komen sesapa.. tu cara kuno n basi nak tarik ramai pelawat.. bagi uncle... uncle akan cipta n3 baru tentang komen yg best supaya tarik trafik
  3. mungkin idea baik uncle.. tapi kan... kesian laa kat blogger cekeding macam mama aimaniman nie.. nak tarik trafik susah maa.. 
  4. pas tu uncle cakap... bloggers kat bawak kaki uncle jee.. makna uncle cakap besar tue.. atau uncle rasa uncle boleh 'kuasai' minda dan kreativiti bloggers.. isshhh we all suka pada yg natural @ neutral.. he hee... pastu
  5. semua orang tepek benda nie..bess la promosi uncle sampai banyak blog yang mama kata dia tengok.. sume ada gambar uncle...
ok laa..tu je tentang uncle.. sori kalau uncle marah... choppp

1 comment:

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com