Pages

@aimaniman |

Contest Hoi, Aku Wakil Sekolah!

CONTEST HOI, AKU WAKIL SEKOLAH nie
Jadi dengan rasa berbesar hati aimaniman nak kongsi pulak hadiah dengan rakan2
Jadi, jom join contest  Hoi, aku wakil sekolah nie
Syarat2nya mudah:
1. Tampalkan gambar, kalau anda masih bersekolah tak kira sekolah ke IPTS/A ke- gambar menunjukkan kamu wakil sekolah pi mana2 lae
2.  Tulislae.. jangan panjang2 tau sebab sekarang nie musim ujian item berfokus, kena tanda kertas.. so tulis la satu perenggan yang panjangnya cuma 4 baris tau tentang : 
kenapa anda dipilih, bukan kawan anda, bukan adik anda atau bukan cikgu anda...
 kalau panjang2 batal ok...
3.  Tampal lae kontest ni kat tepi blog anda
4.  Bagi tau kat mama aimaniman yg anda dah join dengan 'shout' kat chatbox.. 
lpas tu kompang la kat blog2 lain yer
5.  Hadiah memang bess punya.. x bess kalau bagi tau dulu
6.  Tarikh tutup :  16 26 April 2011sebab blom dapat cr pemenang lg la.. contoh penyertaan:
Aku kan yang nombor 2 dari belah kiri, namaku Syidah...
Aku nak bagitau semua aku wakil sekolah dalam kadet bomba ke perkhemahan negeri nie..
aku rasa bangga sebab aku terpilih antara 200 lebih yang masuk pemilihan, aku antara 36 yang terpilih tau
Aku terpilih sebab, aku ni paling cun, paling toya, paling bess dan paling seposen bila je ada pemilihan...

Sudah baca sila komen

7 comments:

Nida said...

Salam..

Sekadar mencuba memeriahkan pertandingan..
Moga-moga ada kemenangan..:)

http://along-nidar.blogspot.com/2011/04/contest-hoi-aku-wakil-sekolah-nie.html

id follower: Nida
TQ:)

aimaniman said...

tq nida

Zurina J. said...

Halamak! sy cuba cari dulu gambar² yg sesuai....:)

aimaniman said...

wokey zurina.. jom la try.. sapa tau kan

Hanny Esandra said...

akak, saya dah join.. :-)

http://hannyesandra.blogspot.com/2011/04/contest-hoi-aku-wakil-sekolah.html

aimaniman said...

tq hanny

lunarwolf said...

..akak..tenet xcomei..xdapat bukak chatbox akak..uhuhuhuhu..sedih!!!

lunarwolf11.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012