Pages

@aimaniman |

Chilabaey's Spot.....


Sesiapa yang mahukan blog korang ada dalam bloglist Chilabaey's Spot... Sila tinggalkan link blog korang dalam ruangan komen... Insyallah aku akan masukkan untuk tempoh bulan Mac - April 2011...
Syarat-syarat :
1.  Tiada syarat yang ditetapkan...
2.  Sesiapa sahaja boleh linkkan...
3.  Tak kira blogger yang lama atau baru...
4.  Siapa yang ambil logo di atas dipersilakan... Kalau ada yang nak buat entry 
untuk aku pun boleh, manalah tahu kalau2 ada hadiah misteri... Tak janji....!!!
ni akak petik dari blog ezaiza.blogspot   opps bukan nama tue.. tokan je p link blog ChiLaBaey's aaa
akak buat n3 nie sbb jealous ngan 1 blog tu dapat header lawa.. nak gak 

Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012