Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Jom g jalan-jalan

Cikgu Iza | June 25, 2011 | 10 Komen |

Sabtu, 25 Jun 2011


Segmen : " Bang , jom g jalan jalan "


Santai Bersama BEN ASHAARI

Dari semalam dah cuba nak join segmen kat blog ni tapi berukband celcom ni betul2 macam beruk.. 

Hari ni cuba lagi...


Hari Sabtu bermakna mama cuti.. so mama ajak la abah jalan2, tapi abah ada jadual mancing plak..
so mama cuma dapat jalan2 sorang diri dari blog ke blog laa.. layan dari pkl 9-1 tengahari!!
Frust gak abah x layan.. sebab bila selak metro mama baca....
1. Pet pet harga RM32++ dapat drypants free
2.  Drypers harga Rm32++ dapat downy free
3.  Mamypoko drypants 2 harganya rM46++ je
4.  Dutchlady plak cuma RM18++ biasanya RM24++

petangnya...mama kata lagi..

" Bang , jom g jalan jalan "


abah balas.. nanti aaa petang lpas pkol 5....
mama tunggu sambil laayan ceria sama iman..... tengok jam dah pkol 545...

mama ajak lagi


tapi abah tunjuk reaksi marah... mama tanya nape.. abah jawab dia tak suka dibanding2.. ropa2nya abah marah bila mama citer.. mama pada mama kalu ada offer.. soping complex buka pkl 10.. 930 dah tunggu luor pintu.... aiiiiiii sensitif btol laa abah nie

so perang dingin aaaa...

akhirnya mama pun jalan2 dari blog ke blog sorang2 je leeee ari ni..

10 comments:

  1. salam perkenalan dari saya :D

    saya berkunjungan ke sini :)

    NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    ReplyDelete
  2. salam..huh..penat buat blog walking..basah ketiak ni..jom jadi rakan blogger? saya dah follow awak..
    :)
    http://blogakufadila.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jalan-jalan dari segmen BA.. sINGGAH BLOG ADAM NANTI YER..

    tEngOk ni juga..
    Tinju Orang Utan

    ReplyDelete
  4. be sini..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  5. jalan2 sini :D

    list move bulan depan
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

    ReplyDelete
  6. selamat petang...
    berjalan lagi dipetang hari...
    =)
    http://qasehqhaleef.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hik2..betul! kalu ade offer mesti la nk cpt2..tape lah..blogwalking pun jadi lah..ada manfaat juga tu! =D

    ReplyDelete
  8. yuhuuuu ~
    hye awk !!
    blogwalking sini..

    Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  9. tq sumer sbb sudi komen .... he hee

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com