Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Kenapalah aku malas nak terus berblog ni..

Cikgu Iza | June 21, 2011 | 0 Komen |
Hari nieh entah dah brapa hari mama aimaniman x berblog... bukan apa cuma malas jer dan banyak sangat koje kat sekolah tue.. mana nak siapkan nanda, mana nak isi buku report card, mana nak hari sukan, mana nak p tribunal pengguna..mana nak makan.. cieh...
 macam gambar ni lah... pokok pangkalnya kerja bertimbun-timbun
rasa macam nak macam Garfield ni jer...
kalu boleh aaa...
 isshh bessnye baby ni jeles plak mama ...
semalam baru cakap.. bila umor baby dayah 2 tahun macam syamie baru mama nak aktif balik.. sbb la nie.. baby dayah tengah ligat aaa.. baru nak mengetuk keybod dah ada ytang gigit n jilat kaki mama....
apa ke rasanya dayah????
isshh jom aa mama angkat
so babay la blog
mana lebih penting? baby dayah ke blog.. tentu aaa baby dayah mamamaaaa....

No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com