Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Cikgu berebut nak menang???

Cikgu Iza | July 11, 2011 | 0 Komen |
Kisah ni memang dah lapuk dah... dah hampir dua minggu berlalu..
Tapi ari ni baru mama berkesempatan nak upload gambar dr kamera mama... sbb minggu lepas..
minggu yg amat2 sibuk bagi mama.. apa taknya.. nama spm candidates yg mama dah keyinn ..
sumernya ilang sbb notebook mama reformat then x buat backup.. apa lagi mama macam lipas kudung menaip.... sampai lupa makan.. akhirnya siap taip nama.. selasanya keyinn markah.. rabu siapkan fail dan khamis pentaksir datang.. mama ingat nak update blog sbb biasanya pentaksir datang kejap jer.... tapi kali nie.. dr pagi sampai 1.50 tak abis2... cancel la nak update n3........
so u all tau dah ek napa gambar ni lambat diuploadkan...
seronok gak time larian nieh
1.  budak2 berlumba2 nak lari sbb nak sijil pkt kbangsaan maa.. tinggi nilainya tuu
2.  cikgu2 yg berlari 'bergaduh' nak no 1.. sampai masam2 muka kata ada yg 'ngelat' x cukup 'round'
3.  jamuan yg pd mulanya paling ditunggu2 sbb dah pnat kat padang tp langsung x sentuh coz ada lipas!!
haiiiii.. taun dpan ada lari cam ni lagi tak ek?? 

No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com