Pages

@aimaniman |

Contest sapa nak header blog free yaw yaw yaw

Contest sapa nak header blog free yaww yaww
Mata Lebam Contest : 
Sapa Nak Header Blog Free Yaaww

Mama aimaniman nak join contest nieh sbb nak sangat header blog yg cantik plus cun plus bess plus canggih plus plus plus........ so cuba aaa join gak walaupun dalam masa terhad nieh 
sbb kjab lagi mama kna masuk klas nieh... 1030.. la nieh dah 1025++
so pada sesapa yang rasa header blog kureng.. join la yer... 
jom join contest ni.................
pada mata lebam akak hope sangat akak dapat header cun tu yer.. nak aaaaaaaaaaa....
ni blog yg akak tag
ms xy
mr yx
mr ariey
sukisuka  oppps... sukasuki
ms xyy
kedaibaruku
haa....... dah solosai step 1-4
fuih.. jenuh gak nak tulis n3 tanpa idea nieh.. tapi sobab nakkan header nieh akak buat gak
so matalebam.. pliz....
jap jap...
n3 nieh mesti buat matalebam ketawa... alamak... cam ne ek... geletek guling2? 

Sudah baca sila komen

4 comments:

sukasuki said...

saya datang..oh utk header yer.. =) smoga akak dapat header tu. =)

aimaniman said...

aaah lah akak nak sbb akak x reti nak buat aaa

mata lebam said...

hai akak...:)
tx sbb join keh..terharu sungguh kat akak ni:)
all d best!

mata lebam said...

anda dah menang:)

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012