Iman Mama

September 01, 2011


Sabtu, 30 Julai 2011


Segmen : BEN ASHAARI dan BLOGGER ..

Santai Bersama BEN ASHAARI

Hari ni mama nak join gak segmen bro popular kat atas nun...


Banyak gambar yang mama snap.. tapi gambar ni mama pilih untuk segmen bro popular ni 
coz.....
Susah nak tengok kakak Iman nak kongsi sesuatu dgn abg Aiman.........
Walaupun kedua2nya adik beradik tapi macam anjing ngan kucing jer............
tapi mama terharu sbb aiman n iman dah boleh kongsi main... kongsi barang.. kongsi minat....
tuw la anak mama.. mama suker...



You Might Also Like

15 Comment

  1. dari blog abg ben...
    jom baca entri sy lak..
    kalau sudi, boleh follow sy :)

    JOM TERJAH SINI!!

    ReplyDelete
  2. nice je tgk mereka berdua ni.. :)

    ReplyDelete
  3. kali nie dorang tak gaduh :D

    ReplyDelete
  4. tq tq kozaimas .. x gaduh dah.. baik je.. tp kjap jer aa..

    ReplyDelete
  5. nice pic..!!!
    singgah dari segmen abang ben...

    ReplyDelete
  6. fuhh..silaunye tangan die..hehehe

    datang dri segmen abg ben gk..
    http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

    ReplyDelete
  7. qaseh pun suka tgk diorg tuh...heheh

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. tq sumer.. tq banget.. mmang mrk nice n sweet n cute kids... amin

    ReplyDelete
  9. hehehe...alhamdulillah dah bleh jd geng..air dicincang takkan putus kan...:)

    ReplyDelete
  10. geng memekak jer kat rumah ni.. kalu org tak taw ingat ada kes dera... isshh

    ReplyDelete
  11. gambar yang penuh pengertian :)

    ReplyDelete
  12. wah!!!
    betul tu. budak2 ne bila nmpak mereka bermain sama2 seronok je tgk..


    Singgah sini
    Follow awak juga..
    Kalau sudi usha entri kat bawah ne,,
    Dan kalau sudi follow la ye hehe

    1.BEN ASHAARI | HANG OUY BERSAMA PATUA DAN MATUA
    2.PUASA PUN BELUM LAGU RAYA DAH BERKUMANDANG
    3. BESTNYA TIDUR SAMBIL HISAP SUSU
    4.FAKTA MENARIK MENGENAI DATUK K

    ReplyDelete
  13. wahh. comelnye budak kecik itu. :)

    singgah dri segmen abg ben. :D

    ReplyDelete
  14. men leklok..jgn gadoh2.. cute nyer die 2..

    salam ziarah dr segmen abg benten jgk...

    ReplyDelete
  15. hehe..suke kan tengok kalo adik beradik leh main same same cam kawan kawan..anis singgah dari segmen abg ben..:)

    anis ade wat contest..free free join la erk..:)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels