Pages

@aimaniman |

Iman Mama


Sabtu, 30 Julai 2011


Segmen : BEN ASHAARI dan BLOGGER ..

Santai Bersama BEN ASHAARI

Hari ni mama nak join gak segmen bro popular kat atas nun...


Banyak gambar yang mama snap.. tapi gambar ni mama pilih untuk segmen bro popular ni 
coz.....
Susah nak tengok kakak Iman nak kongsi sesuatu dgn abg Aiman.........
Walaupun kedua2nya adik beradik tapi macam anjing ngan kucing jer............
tapi mama terharu sbb aiman n iman dah boleh kongsi main... kongsi barang.. kongsi minat....
tuw la anak mama.. mama suker...




Sudah baca sila komen

15 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom baca entri sy lak..
kalau sudi, boleh follow sy :)

JOM TERJAH SINI!!

QueeN TerataI said...

nice je tgk mereka berdua ni.. :)

Adylia Qarissa said...

kali nie dorang tak gaduh :D

aimaniman said...

tq tq kozaimas .. x gaduh dah.. baik je.. tp kjap jer aa..

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...

ked said...

fuhh..silaunye tangan die..hehehe

datang dri segmen abg ben gk..
http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

QasehSuci said...

qaseh pun suka tgk diorg tuh...heheh

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

aimaniman said...

tq sumer.. tq banget.. mmang mrk nice n sweet n cute kids... amin

BiNtaNg HaTi said...

hehehe...alhamdulillah dah bleh jd geng..air dicincang takkan putus kan...:)

aimaniman said...

geng memekak jer kat rumah ni.. kalu org tak taw ingat ada kes dera... isshh

Lulu Caldina said...

gambar yang penuh pengertian :)

c genk bah ne said...

wah!!!
betul tu. budak2 ne bila nmpak mereka bermain sama2 seronok je tgk..


Singgah sini
Follow awak juga..
Kalau sudi usha entri kat bawah ne,,
Dan kalau sudi follow la ye hehe

1.BEN ASHAARI | HANG OUY BERSAMA PATUA DAN MATUA
2.PUASA PUN BELUM LAGU RAYA DAH BERKUMANDANG
3. BESTNYA TIDUR SAMBIL HISAP SUSU
4.FAKTA MENARIK MENGENAI DATUK K

fida said...

wahh. comelnye budak kecik itu. :)

singgah dri segmen abg ben. :D

Yumida said...

men leklok..jgn gadoh2.. cute nyer die 2..

salam ziarah dr segmen abg benten jgk...

anismelon said...

hehe..suke kan tengok kalo adik beradik leh main same same cam kawan kawan..anis singgah dari segmen abg ben..:)

anis ade wat contest..free free join la erk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012