lazada

nuff

mama tidur kat rumah mayat hkl?

Cikgu Iza | July 31, 2011 | 5 Komen |
Tido kat rumah mayat HKL? apa kaitannya ngan gambar nieh?
Sebenarnya smalam mama x on9 krn mama bw my luvly kids p jalan tar..
tobat.. mama x kan bw lagi naik komuter dr pt klang-->kl central--> masjid jamik-->masjid india lagi
..selagi my luvly kids blom 'matang'.. apa taknya.... fuih 1 pengalaman lae....
1.  komuter dr pt klang yg panas mcm dlm oven
2.  kl central -->masjid jamik-->masjid india yg penuh sesangat...
3.  penohnya sesaknya manusia kat masjid india....
fuih..
abah bw iman kakak ngan abg aiman
mama dukung iman baby....
mama jalan dulu...
x perasan..
shreeeettttttt..... abah jerit hoooiiiii...
smua orang pandang..
mama tergamam..
satu pusingan roda lagi teksi akan cium mama ngan iman baby!!!
fuih.. nasib baik Allah masih mengizinkan mama jaga anak2 mama.....
kalau tak pasti mama malam td tido kat rumah mayat HKL....
tapi Allah masih izinkan mama hirup udara segar di dunia ni
dan malam td mama tdo kat bilik 406 HGO masjid India..
dengan harg RM145 deluxe room .. mama rasa mahal lae sbb kebersihan mmg x wookey
cadar dan selimut bnyk tompokan darah???? isssshhhhh gelinya..
tp sbb dah bayar n hotel lain full house so..
tdo je lae............

5 comments:

  1. Comel nya anak2... rasa nak picit je pipi :)

    ReplyDelete
  2. Nasib takde apa yg serius berlaku..

    blh plak..hotel mcm tu..dh lah mahal..x bersih plak..

    ReplyDelete
  3. x la hotel... macam rumah tumpangan je standardnya tp dia caj mahal sbb kawasan area masjid india time weekend mmg full house je...

    ReplyDelete
  4. Ishh nasib baik semua selamat. lenkali kena lebih hati hati time melintas yer :-)

    ReplyDelete

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com