AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Rahsia Earning Nufnang mama

Cikgu Iza | July 28, 2011 | 0 Komen |
Ari ni ambil berkat kata2 blogger otai, buat n3 pasal mr nuffnang ni mesti trafik tinggi....nak cuba aa.. x caya? haaa mama copy n paste kata2 mr x nieh...

Nak cerita pasal earning mama memang aa x pernah melebihi angka nieh.....RM1.40 bukan ratus bukan ribu tapi RM satu dan sen empat puluh sahaja ye... tuw aaa earning spanjang mama berkenalan ngan mr Nuff nieh.. dah banyak n3 mama baca pasal orang dapat BF aa dapat sf aa ntah apa2 tp mama x pernah pon.. dapat sekali pon .025 sen yg tertinggi ....kesian.. tp mama x pernah putus harap.. mama akan trus mengenali mr Nuff ni.........
apa yg mama taw....setelah baca n3 lain aa
1.  kita kene selalu update survey nuffnang nieh... penyet kat blog manager
pastu tekan aaa ubah/ kemas kini tinjauan

Pengurus Blog

NO.NAMA BLOGURL BLOGBAHASATARIKH DAFTARTARIKH KEMASKINI TERAKHIRPILIHAN IKLANUNIT UNDIAN 
1.aimanimanezaiza.blogspot.comMalay2010-09-14 00:42:042011-07-25 20:17:20[Hapus]    [Ubah]
[Kemaskini Tinjauan]
kemudian update aaa survey tuw....
2.  selalu aaa antar tiket.. ala uolls tekan kat tab hubungi kami kat atas page nuff ..
bagi aa mr nuff nieh soalan gila mati susah punya supaya dia taw kewujudan kita mempromotekan dia..
ni pun mama baca drpd n3 bloggers aa sori mama x ingat tp memang banyak aaaa 
last sekali mama nak ucap thanx kat korang kat bawah nie sbb taw kewujudan blog mama

Ahli Nuffnang yang membaca blog anda baru-baru ini


eyriqazz
nurlisa afha
shahamri87
aesh came
hanis_narnia
Cartieca
lighta shadowee
Lela-Lelord
anishaway
   

No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com