AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Segmen BW sambil Tambah Follower

Cikgu Iza | August 31, 2011 | 3 Komen |
I'm FoloTalk About Everything
Jom join segmen dari blog adik pwencess nie...

1.  Akak rasa berbaloi la kan sbb mana taw ada orang sudi nak folo blog ni manyak2...
2.  Blog akak ni lahir pada November 2010 aka dah 9+-10 bulan dah usianya
3.  Mula2 akak tulis blog sbb akak boring time tu dalam pantang.. akak tengok baby.. baby tengok akak.. so akak pun cr benda lain nak tengok.. akak amik keputusan nak tengok mr blog...
4.  Folower akak x ramai.. up sikit2 macam semut api panjat KLCC.. 10 ari nak tambah 1 pon susah.. he hee .. akak pon x taw napa.. kna study sikit aa...
5.  sekarang ni blog ni pun x selau hup date sbb sibuk giler aaa.. 
bukan ngan baby tp ngan kertas piksa.. bukan xam paper akak tp exam paper spm candidates dis yer aaa...
ok laa..ni bloggers yg akak jerit kat dia minta dia join dis segmen..
3.  ada aku kisah aku gemok.. aku tak kisah maa
dengan ucapan.. mama tag u ollss sbb mama taw u olls femes so nakkan aura femes tuw

3 comments:

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dri segmen yuyue.follow saya jugak : BW sambil tambah follower

Dianaa said...

Diana datang singgah dari segmen Yuyue and follow blog ni :D

@sang_gundah said...

good job, done follow, follow back!!

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com