SEMBILAN PULUH MINIT PENUH DEBARAN

July 04, 2011

Harimau Malaya kurang mengaum malam tadi... sedih mam
a tengok macam mana harimau 'hilang taring'..
Seolah2 harimau Malaya diratah oleh 'harimau Taipei'... ntah apa yg x kena, tapi mama rasa sebab pengadil pun satu hal.. dgarnya pengadil dr vietnam tu la yg mengadili malaysia time kita kalah 1-5 ngan indon masa piala suzuki ari tue.. ye ke??? kalu cam tu napa kita x protes maa...
tapi cina taipei pun ok gak.. main bess punya kecut perut mama tengok time depa dapat bola 
kat dpan pintu gol
 rasanya dengan aksi yg terumbang ambing cam mlm tadi lambaian samba Brazil nun jauh sangat laa.... bukan x caya tapi memang x caya aaa.....
tapi walau apa pun team malaysia perlu kalahkan singapura taw...  biar kita menang dalam kalangan Asean pon kira okay aa kan... jom p Singapura?????? kita sokong team M'sia..
ok lae.. sebenarnya n3 nie dah basi dah semalam dah berlalu tp mama lambat dapat tulis sbb mama kene selesaikan ULBS sekolah mama... notebok mama reformat.. so kene muler smula.. pulun mama keyinnn markah + nama+ ic spm candy's taun  ni.. akhirnya tu yg mama dapat buat n3 nieh.... ok takat ni dulu..

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels