AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Tips nak elak kena rogol

Cikgu Iza | July 19, 2011 | 0 Komen |
Tadi mama baca n3 sambil bw .. macam2 n3 mama baca.. tapi n3 nie memang lain dr yang lain... so mama pun terlintas nak sebar2kan sbb memang ada idea la dia ni... jom baca siniMy Luv n Cute Kids
opps bukan la....
uolss baca la kart blog dia nie.. sure confirm uolss rasa idea ni memang hangit punya..
ni salah satu tips..cdt tok terbang tinggi
Tapi apa2 pun.. lpas dah baca tips yg dia nie tulis tp x berjaya gak..
jangan plak ambik jalan ni ye...
nak tukaw jantina ker... sori aleesha@ashraf/ashraf@... 
apa2 hal pon amalkan lae doa ni....
doa elak anak dirogo
amin......
smoga kita dijauhi daripada bala ni dan golongan llki plak x terlintas plak nak merogol..
macam kisah ni...klik taw sebagai iktibar

Bongkar rahsia suami durjana

No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com