Offer @ Lazada

>

nuff

Berbuka dengan Lee Chong Wei Tidur dengan Iman

Cikgu Iza | September 28, 2011 | 0 Komen |

Fuuuh kenyangnya, dah berbuka puasa..ops x puasa. tadi dah minum super air ni tok tenaga tambahan
?
?
?
?
?
??
?
?
ops... abis lawan ngan Lin ....
Apa laa... Lin ni main best sangat sampai Lee x boleh2 kalahkan Lin. tak pe Lin kita jumpa kat Olimpik London 2012 ye.... Tu la, tadi mama berbuka dengan lee chong wei... glemer tak? sambil makan sambil tutup mata dan telinga sebab berdebar2 terutama masa rubber set... dah 21-21.. pas tu 22-22.. last2 kalah gak lee ni... x pa la belum rezeki lagi.. kalau tak mesti balik ni dapat tan sri plak kan datok????
Lepas abis berbuka ngan datuk Lee... mama pun mandi dulu.. nak taw mama mandi ngan sapa?
selepas mandi....mama layan facebook kejap.. apa ada kat fb mama??
sekarang ni barulah mama tidur dengan iman...tu la untungnya mama setiap malam tidur dengan iman... korang semua kalau x baca doa dulu silap2 x tidur dengan iman... tapi mama lain... apa lainnya????
nuffnanger image
ni la iman mama... setiap hari mama tidur dengan Iman..
korang layan la mama yang separa bengang nie.. nak tdo tapi keja banyak.. 
esok takut kene observe...so kene study sikit....

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com