Pages

@aimaniman |

Berbuka Puasa dengan DiGi dan Nuffnang

Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community
Dear DiGi Angel,

You are cordially invited to the Berbuka Puasa session with DiGi which will be happening on:

Date: 25 August 2011 (Thursday)
Time: 6.30 pm 
Venue: The Bee, Jaya One

Kindly fill in your details at this page ( http://www.nuffnang.com.my/confirmation-bukapuasadigi/) to confirm your attendance by 12.00pm tomorrow, 24 August 2011 (Wednesday). Please DO NOT reply to this email. Failure to confirm your attendance within the stipulated time will result in your invites revoked and passed to other bloggers. Please note that this is for single invite only.

Cheers,
Anne Cheah
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd
----------------------------------------------------------------
Macam mana ye... mama memang nak sangat2 gedering ngan bloggers.. boleh tambah rakan maya boleh up trafik.. boleh up earning kat nuffnang.. tapi macam mana mama nak pergi, abah kerja.. anak2 mama macam mana plak.. mana ada Taska buka sampai malam, mama berada di persimpangan dilema ni.  Inilah 1st time dalam hidup mama  blogging ni mama dijemput oleh Nuffnang!!!...mama kene isi ke benda allah ni? tolong klik tajuk kat bawah dan bagi pendapat.. tolong ...


atau ada rakan2 blog yang nak ganti tempat aimaniman..???






Sudah baca sila komen

3 comments:

wida said...

salam perkenalan:)
sy x dpt join buka pose ni..duduk trggnu nak pergi mcm mana..hehe

Nigina said...

semua blogger boleh pergi ke dear... saya tak dpt email tu pun hehehe

aimaniman said...

x semua kot.. sbb emel tuw nuffnang bagi kat blogger tertentu je kot.. akak pun x taw.. tu yg akak offer sapa nak join akak bagi aar undangan tok akak tuw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012