Blog Cute ku memang lawa di mata Lulu Caldina

September 22, 2011




BLOG CUTE KU MEMANG LAWA DI MATA LULU CALDINA

Pada mama blog mama memang cute kerana dihiasi dengan anak-anak mama yang cute.. x caya? 
x pe.. tapi 1 benda pada mama yang mama rasa blog ni lawa kat mata lulu 
kerana lulu extend masa segmen dia taw..demi mama??? perasan.. 
x caya?


2 Comments

Close this windowJump to comment form

Blogger Lulu Caldina said...
kak, silalah join segmen tu.. lulu akan terima sehingga pukul 10 malam ni.. huhu sebab ada org lain pun nak join sekali :)
August 10, 2011 12:51 AM
haaaa... jadi pada yg x sompat nak join,
 jom join kerana lulu dah lambatkan masa nak tutup segmen dia..

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels