Pages

@aimaniman |

Blog Cute ku memang lawa di mata Lulu Caldina




BLOG CUTE KU MEMANG LAWA DI MATA LULU CALDINA

Pada mama blog mama memang cute kerana dihiasi dengan anak-anak mama yang cute.. x caya? 
x pe.. tapi 1 benda pada mama yang mama rasa blog ni lawa kat mata lulu 
kerana lulu extend masa segmen dia taw..demi mama??? perasan.. 
x caya?


2 Comments

Close this windowJump to comment form

Blogger Lulu Caldina said...
kak, silalah join segmen tu.. lulu akan terima sehingga pukul 10 malam ni.. huhu sebab ada org lain pun nak join sekali :)
August 10, 2011 12:51 AM
haaaa... jadi pada yg x sompat nak join,
 jom join kerana lulu dah lambatkan masa nak tutup segmen dia..

Sudah baca sila komen

No comments:

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012