AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Bonus untuk Beautiful

Cikgu Iza | September 28, 2011 | 2 Komen |

Hari ni cuti umum sempena Nuzul al-Quran di Selangor, jadi mama gunakan hari ini untuk meronda2 la cari sesuatu yang best untuk digunakan untuk raya... mula2 tu tak ada apa2 perancangan pun... tapi entah kenapa tak semena2 mama telah tertelefon seseorang bernama  

Shelyzasulaiman ni...pot pet pot pet.. akhirnya... mama pun terbeli la benda nie...


siapa taw apa bendanya ni?.. mama x la beli banyak tuw, cuma 1 beg jee.. tak tau?...


Cara Pakai Yang Betulpakai apa? jom tengok...nak taw caranya? tekan kat http:ezaiza di bawah ni


Ramai yang sebenarnya masih tidak mengetahui bagaimana cara pemakaian sebenar, 
PREMIUM BEAUTIFUL. 
saya share ngan u all now...plz take note...


Premium Beautiful consist of 3 pieces,
1. Long Girdle
2.Long Bra
3. Waist Nipper

Mule-mule kita kenakan LONG GIRDLE


1. Lipat dihujung seluar dan yang berender dan pinggang seluar dalam 2 lipatan.
2. Sarungkan dengan perlahan.
3. Bukakan kembali lipatan dan ambil lemak2 dibahagian peha masukkan ke dalam cup pinggul.
4. Kemaskan bahagian atas dan pastikan Diamond berada ditengah2


Next is LONG BRA

1. Sarungkan bra seperti biasa dari depan
2. Pinkan di bahagian belakang dengan larasan yang selesa.
3. Tundukkan sedikit badan dan tarik lemak2 yang berada di bawah ketiak masuk ke dalam cup.
4. Laraskan tali bra.
5. Tarik dibahagian bawah supaya lebih selesa.

Last is WAIST NIPPER!!


1. Ambil waist nipper anda dan pinkan dari bawah ke atas
2. Betolkan kedudukan dan pastikan Diamond berada ditengah dan selari dengan Diamond di bra
3. Tarikkan tali dibelakang untuk merampingkan lagi pinggang anda.
5. Tali itu boleh diikatkan dan sangkut pada penyangkot yg disediakan di hujung tali berlawanan.

Haa... pada kekawan yang nak cantik berseri2 time raya ni.. boleh pakai kebaya dan x nampak benjolan hodoh.. jom la pakai PB.. insyaallah....

2 comments:

ain1914 said...

Mahal Tak Cikgu???

aimaniman said...

cikgu? akak je le... mahal tu harganya tapi manfaatnya besar, rasa berbaloi2 lae.. bab harga akak x leh bg taw kerana ikut sz kalu s lebih murah banding l...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com