Pages

@aimaniman |

Hanya Iman yang kental yang mampu sembahyang terawih

Hanya Iman yang kental yang mampu sembahyang terawih
Mama kata begini sebabnya..:
1.  kita dah penat bekerja seharian... x bermaya
2.  perut dah kenyang melantak sepuluh pinggan nasi
3.  Iman kita memang x kental pun
4.  Sememangnya kita ni pemalas
5.  Kita ni terover bongkak sbb Allah dah janji macam2 tapi kita bongkak tak pandang pun...


Iman mama bertatih-tatih nak sembahyang juga... alhamdulillah.. berkat puasa kan....


Semoga doa Iman... buat mama semakin kuat dan tabah dan yakin untuk membesar dan mendidik kamu adik beradik.. sayang mama...


Sebenanrya pic nie nak jadi wordless wed semalam... tapi x sompat nak post
.... Semoga Iman mama dididik dengan penuh barkah ... bukan mama maw Iman jadi yang paling bijak, tapi kalau Iman x mampu, mama harap dan mama doa agar Iman hargai nikmat hidup yang Allah berikan dengan berusaha untuk jadi yang terbaik... bukan macam anak murid mama ni, antaranya laa... time exam ni sempat lagi tidur.. posing plak tu.... walaupun Ramadhan, tapi kalau akal diletak yang teratas,....????


Sudah baca sila komen

4 comments:

~izan~ said...

anak murid tu tdo masa bulan puasa ni ek?

comeynya iman..semoga iman jd anak yg soleh tau...sejuk perut mama...

aimaniman said...

ye le.. tido time puasa ni... tengah jawab xam item berfokus 2... insy.. iman jd anak solehah amin

sop said...

bagus dapat didik anak dari awal.. sop pun bawa ank ke masjid :)

mama said...

bagusnya Iman..comel jer bertelekung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012