Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Majlis Iftar Jamaie paling special

Cikgu Iza | October 03, 2011 | 2 Komen |
Tadi mama klik blog famous2 macam blog dia ni Hotel Residence, Kuala Lumpur International Hotel dan Headquarters CNI.. lepas tu mama p blog dia ni plak..berbuka puasa bersama Anna Rafali dan berbuka puasa di Bangkok.. cukupla 3 contoh yang mama dapat amik,.. semua blog tu follower dia amat2 ramai dan mestilah femes teramat sangat.  So pada mama, bloggers femes tentu dapat berbuka di tempat yang special bersama orang femes dan special jugak.  Tapi pada mama ada 2 tempat iftar jamaie yang paling special yang tak ada di mana2.. nak taw di mana? klik je pada tajuk di bawah..




1. Iftar Jamaie di SMKBBSS 
 di kantin sekolah

  22.  Berbuka puasa bersama insan tersayang..

Moral of de stori :  bersyukurlah dengan apa yang kita ada

2 comments:

  1. ada nmpak comment akk nak free doddle tu kat blog syer. Akk just kena klik je kat gambar doddle tu..
    As u requested ni link dia k.
    http://www.fizgraphic.com/

    ReplyDelete
  2. ya ke.. tq yer respons,,.. baiknya dia..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com