Pages

@aimaniman |

Mengapa pilih churp churp vs Innity vs Nuffnang

Dalam blog mama ni ada 2 je iklan iaitu mr Nuffnang dan mrs Churp churp kan?
Tadi masa jalan2 lawat blog, mama terbaca la macam mana mrBen cerit pasal iklan Innity vs Advertlets
masa baca blog cikgu dahlia.com ni pun mama teruja gak la dengan mrInnity ni...
tapi lepas mama klik laman web ni, hati  mama macam asam kecut..


tak dipandang dek Innity ni pun blog mama eh.. nak apply pun kene reject punya...

Lepas tu, mama tokan mrNuffnang.. dengan hati kembang kempis nak taw earning mama....


hati mama semakin tawar macam biskut jacobs high fibre tuw... apa lae.. 
dah _+ 10 bulan berblog, cuma RM1.40 jeee????

Kemudian mama teringat 1 iklan lagi mama ada tempek kat blog ni... mrs churp churp..
sebenarnya dah lama mama tempek, seusia mr Nuffnang, tp buat dek je sbb lebih tumpu pada mrNuffnang.....
tapi lepas baca beberapa blog, mama pun cuba nasib aktif pada mrs Churp churp...
mama pun klik share dia punya iklan, tweet, share kat fb, 
buat entri.. pasang iklan kat ats blog...

Hasilnya....


wow... walaupun ciput tapi mama suka sebab dua hari je dah RM1.94
so mama pun berazam.......jom sama2 isi tabung dengan mama

Pada sesapa nak tutorial tampal iklan churp2 macam kat atas blog mama tu ..
1. klik kat sini credit aa kat dia

Lepas tuw sekarang mama tengah timba ilmu banyak dari blog2 ni
alaa picit je gat google tentng nuff dan innit banyak je... utuk tambah ilmu


Sudah baca sila komen

3 comments:

QasehSuci said...

ooo.patut mama syg churp2 yerk...hehehe

~izan~ said...

rezeki.. izan pun siput2 je nuffnang tp takpe la,berblog sbg diari hehe...

Jena said...

churp2 best..kalau usaha boleh tu..saya pun baru ja boleh cashout lepas dah berkurun share kempen churp2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012