Pages

@aimaniman |

Contest BEN ASHAARI dan RIZI BIZ SHOp

Santai Bersama BEN ASHAARI


Contest Ben Ashaari & Rizi Biz Shop

Di bawah ni ialah soalan-soalannya :


Soalan 1
Apakah itu vitamin c, collagen, plasenta, stem cell? apakah kebaikan suntikan vitamin c, collagen, plasenta, stem cell? minta promote & link ke http://rizi-biz.com/vitamin-c/
Soalan 2 Apa itu dropshipper & kelebihannya? minta promote & link kehttp://rizi-biz.com/agen-dropshipper/
Soalan 3 Beri penerangan ringkas mengenai Produk Kecantikan & Kesihatan Wanita(soalan general & perlu kaitankan produk2 di www.rizi-biz.com)
Soalan 4 Beri penerangan ringkas mengenai Produk Kesihatan lelaki (soalan general & perlu kaitankan produk2 di www.rizi-biz.com)
Soalan 5
Kenali rizi biz shop (soalan general tapi perlu study sikit mengenai kami, jenis perniagaan & kelebihan membeli dgn rizi biz shop)


Jom Cuba Join Contest ni...

Vitamin C atau Asid L-askorbik atau L-askorbat merupakan sejenis zat nutrien terpenting yang diperlukan oleh manusia dan beberapa spesies haiwan tertentu, dan juga merupakan salah satu dari jenis-jenis vitamin utama.
Kepentingan Suntikan Vitamin C
1) Meningkatkan tahap imune system

2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkn gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer


Kolagen adalah satu nama yang sangat popular yang sering dikaitkan dengan kesihatan dan kecantikan. Terdapat banyak keluaran yang menggunakan kolagen sebagai daya tarikan kerana ia tekah terbukti berkesan untuk menjadikan kulit pemakainya kelihatan gebu, anjal dan bersinar.


Kebaikan Kolagen
1.Ciri-cirinya seperti gam atau simen itu pula menjadikan tulang rangka dan tulang rawan lebih kukuh dan kuat tetapi sangat elastik. 
2.Kemerosotan jumlah kolagen di dalam tulang boleh membawa kepada kerapuhan tulang atau dipanggil “osteoporosis”. Begitu juga pada tulang rawan, kekurangan kolagen akan menjurus kepada radang atau “osteoarthritis”.
3. Kolagen merupakan ramuan yang lazimnya terkandung dalam kebanyakan produk awet muda.
4. Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, serta memastikan keanjalan dan kesegaran kulit.

Stem Cell -Kaedah penyimpanan stem sel misalnya banyak membantu pesakit. Kini individu boleh menyimpan 'darah' yang menganIa kemudiannya akan disediakan sama ada untuk kegunaan individu itu secara serta-merta atau disimpan untuk kegunaan bagi tempoh yang telah ditetapkan.Ia kemudiannya akan disediakan sama ada untuk kegunaan individu itu secara serta-merta atau disimpan untuk kegunaan bagi tempoh yang telah ditetapkan.

Suntikan Plasenta merupakan suntikan anti penuaan yang semakin popular di kalangan wanita mahupun kaum lelaki kerana kesannya yang sangat menakjubkan. Plasenta adalah sumber yang kaya dengan nutrien. Plasenta adalah sumber yang kaya dengan nutrien. Ia mengandungi nutrien bio aktif seperti asid amino, melatonin, asid nucleic (RNA dan DNA), antioksidan. Ada banyak jenis plasenta antaranya daripada haiwan seperti kambing biri-biri. Ada juga plasenta daripada manusia yang diimport dari India dan Jepun. Bagaimanapun, sel terapi daripada kambing biri-biri lebih popular bagi rawatan anti penuaan.


Kebaikan suntikan Plasenta:


  1. Menghasilkan sel dan tisu baru dalam badan
  2. Meningkatkan Imune sistem badan bagi menghalang sebarang jangkitan
  3. Meningkatkan Keupayaan Minda
  4. Mengurangkan Pigmentasi
  5. Memberikan impak glow pada wajah
  6. Meningkatkan stamina
  7. Mengurangkan serangan sakit jantung

Mahu kulit segebu bidadari??... jom gunakan produk yang ditawarkan di http://rizi-biz.com/vitamin-c/
Tapi ingat.. kalau nak cantik kena suntik sana sini baik lupakan sahaja.. sebenarnya semua produk di rizi.biz bukan sahaja untuk cantik malah yang lebih penting untuk sihat
jom ke http://rizi-biz.com/vitamin-c/ untuk dapatkan produk dengan harga baik punye...

2.JUAL PRODUK TANPA PERLU SIMPAN/BELI STOK (0% kerugian) --> dropshipper
nak dapatkan maklumat lanjut keistimewaan perniagaan sebegini.. jom klik http://rizi-biz.com/agen-dropshipper/

3.Produk Kecantikan & Kesihatan Wanita yang mama aimaniman suka http://www.rizi-biz.com/weblama/D%27NHAns/dina1.jpg
Untuk anda yang mementingkan Kejelitaan,Keanggunan & Kesihatan “Anda boleh meningkat usia tetapi anda tidak perlu menjadi tua”. ... tu yang mama suka tag line dia.. usia bertambah tapi kita tak perlu jadi tua.. impaknya? cik abang tak akan cari lain, hati senang, jiwa senang.. nampak muda sentiasa.  Bukan tagline nya aje yang mama suka tapi produk ni pun bagus.. x pecaya? jom cuba... klik je kat sini ye...http://rizi-biz.com/category/gedung-kesihatan-wanita/

4.Produk Kecantikan & Kesihatan Lelaki 
http://jantanhebatinthemaking.com/diem/images/diem-produk-kesihatan-untuk-lelaki.gif Produk khas untuk lelaki..kebersihan, penjagaan dan maskulin.  Apa tunggu lagi, jom la cik abang kita pakat p beli.. takkan isteri je nak cantik.. abang pun kena la 'pasang' sikit.. jom klik sini untuk beli produk ini..http://rizi-biz.com/category/gedung-kesihatan-lelaki/

5.Kenali Rizi Biz Shop
Taglinenya...Online Biz 4 Success

Macam-macam produk ditawarkan di Rizi Biz Shop.. boleh klik http://rizi-biz.com/
Disediakan googleMap untuk terjah ke sana.. kira berbaloi2  kalau ke sana macam Wan stop punya kedai
Pihak Rizi Biz Shop juga mengadakan promosi terkini ...
Jom kita membeli-belah di http://rizi-biz.com/

Sudah baca sila komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012