Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

SEGMEN KENALI BLOG CUTE KUINI ## 2

Cikgu Iza | September 23, 2011 | 11 Komen |
Santai Bersama BEN ASHAARI


Kenali blogku:  
Macam entri terdahulu.. DOB blog kuini adalah pada november 2010.  Dilahir dan dibesarkan di batu pahat, johor.  Diubah suai, dihup date, disemak samunkan di Pelabuhan Klang, Selangor.  Dilahirkan oleh seorang ibu kepada 3 orang anak yang cute.. iman athirah, syahmi dan dahiyah.

Yang special tentang blog kuini:
Special kerana mama rasa dia special.. banyak kisah anak-anak mama yang cute sebagai tatapan apabila mereka dewasa... dan yang utama blog ni dah ada perubahan... ada 2 iklan yang ada ctr!!! tu yang mama nak kompang tuw.. harap2 ctr iklan nuffnang akan bertambah untuk blog ini.

dapat taw segmen ni daripada:

Blog yang mama terjah:
1.My Photocik violet .  Ada tiga blog dia ni. yang ni ialah coretan hatinya.. jom terjah blog pink ni yang ada 482 folower tapi sbb mama dah folo jadi dah 483 la ye...

2.  blog lisa ♥♥ Lisa Afha ♥♥ blog warna pink dan banyak luv... cuma mama plik sikit aaa.. napa skrol ke bawah kat header je bukan keseluruhan blog atau.... netbook mama ada problem..

3.cik bunnyMy Photohie cik bunny, rasanya ni terjahan kedua.. masa 1st time segmen ni pun akak terjah blog nie.. yg bessnya blog ni ialah cik bunnya menyenaraikan blog pilihannya... cuba aa tengok blog sapa jd pilihan bulan ogos nie..

4. cik farehMy Photo  alamak.. kene penumbuk sulung bila akak nak copy header, so akak kopi wajah mum fareha ni lae.. blog cute dan akak suka sbb dia rupanya pandai buat kelas mekap..

5..Amyliana My Photo blog pink yang akak suka dan sumer orang suka....

6.My Photo dayah  nama tuan tanah macam nama baby akak...suka..blognya ada sudu garpu dan pisau.. teringat bab mamam time posa ni...

7.nadya My Photo  ada salji luv warna pink akak suka btool.. jom kutip salji.. kmudian ada burung gak macam burung akak...

8.My Photofarezz wow.. nampak macam hero hindustan je..tagline dia chilox dengan tuan tanah... warna blog pink??? berjiwa sentimental ke...

9.  adza My Photoblog yang mama suka sbb cute n simple dan suka tengok mak dara n famili

10.My Photo meow  warna bekgroun itam+pink sikit2 cantiikkk.. kmudian ada segmen sambut tanganku bawa ku pergi... sapa la insan bertuah yang sudi menyambut tangan insan cute ni kan...

ok la... jam dah 2.21... mama nak balik rumah.. ni masih kat sekolah
sebenarnya time balik kol 145 tadi tapi terextend sebab nak siapkan entri ni.....
cukuplah 10 orang yang mama kompang... kawan2 datang la kenalli blog cute...
angkat bakul masuk sendiri plak
0-0
sambungan... nak terjah lagi..

11.  mutiara hati - blog yang penuh dengan informasi  yang penuh mesej..penulis bijak membincangkan isu hukum-hakam agama.. akak suka tagline dia..berpusing roda beralih masa, berbagai neka..jom baca?

12.blog hajar - blog hijau.. tenang je..banyak pokok merimbun ..jom terjah kedamaian blog daun merimbun ni

13. lulu blog biru putih pokadot.. canteq..suka.. dah folo dia sebab memang patut pun

14. blog dyLLa -- suka aa warna purple blog ni, warna kesukaan akak...suka nengok post anak sedara dia...

15.maya lisa -- blog cantik, cute... suka xperimen dia dgn blog dia... jom terjah dia

alamak.. sori la blog yang mama terjah kat bawah tu x da gambar.. x sompat... tp mama ikhlas kata sumer lawa, cantik dan da boom... so pakat bw laaa kat blog tu, x rugi punya...

11 comments:

  1. Hai... linda dtg bw sini... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal..hehe thanks kos view my blog ye..heheheh kamoo nyue blog ndah je mate melihat..sweet gityu..simple and nice

    ReplyDelete
  3. singgah bls kunjungan, follow juga.

    http://farehazone.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hai awak!!!
    Rajinnya dia join segmen encik ben :)

    ReplyDelete
  5. terjahan kedua disini ^_^
    thanks for review cik bunny =)
    dah promote blog anda ke blog Cik Bunny: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    ReplyDelete
  6. kunjungan balas ni.blog akk ni sweet sgt la.green peace.1 of my fave colour too :)

    p/s : salam kenal (",)

    ReplyDelete
  7. Singgah disini dari segment yang sama...^^

    ReplyDelete
  8. salam ziarah...dah komen blog ni..jom lawat :)

    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com