Pages

@aimaniman |

Sepasang berjaya diculik di Jaya Jusco

Berita gempar ni, bulan Ramadhan almubarak ni, ada juga syaitan terlepas menculik di JJ?? Ibu2 bapak2 perlu berhati2 ni, tak maw la anak kita jadi mangsa seterusnya.. Jadi nasihat mama agar semua mum and dads yang nak bersopping tuw, jaga anak2 jangan sampai terculik.. ter.. kerana sengaja mengajak anak2 diculik, apa taknya.. mata mums terpegun pada baju raya je, anak ke mana-mana!!!.. Nak baca berita selanjutnya? Nak taw siapa kene culik dan siapa yang menculik? Jom klik tajuk entri di bawah ni....




Haaa.. baju2 ni la yang berjaya diculik dari JJ malam tadi
Misi mama nak menculik beberapa pasang baju sorang telah gagal kerana??


Aiman dah mogok... Iman ok je.. mama belikan air bandung cincau dengan milo ais tersenyum kelat je
Aiman tuw yang dah x ok.. muka masam kelat je.. rasanya dah 'bertelur' kot...


Niat mama nak menculik lagi banyak baju terhenti pun sebab ni jugak
Buah hati pengarang jantung mama yang kecik ni dah x maw dok dalam stroller asyik nak mengira pagar JJ je
Kalau nak tera matematik pun dik, mula dari asas.. kira 1,2,3, dulu taw 
so misi menculik mama kali ni gagal.. misi seterusnya???

Sudah baca sila komen

3 comments:

dylla abas said...

hmm..kes anak hilang ni mcm dah jadi tradisi lak kan.hari tu kat bazar ramadhan,ada annoucement pasala anak hilang parents.adesss...kat bazar pun boleh jadi jgk.to all parents out there, tolongla jaga anak anda baik2 :)

p/s : belum jadi parent lagi :p

aimaniman said...

TUW LAA BERHATI2 LA KAN..

Asyikin said...

baju budak2 kecik mmg comel, selalu culik gak even takde anak -___-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012