Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Sepasang berjaya diculik di Jaya Jusco

Cikgu Iza | October 02, 2011 | 3 Komen |
Berita gempar ni, bulan Ramadhan almubarak ni, ada juga syaitan terlepas menculik di JJ?? Ibu2 bapak2 perlu berhati2 ni, tak maw la anak kita jadi mangsa seterusnya.. Jadi nasihat mama agar semua mum and dads yang nak bersopping tuw, jaga anak2 jangan sampai terculik.. ter.. kerana sengaja mengajak anak2 diculik, apa taknya.. mata mums terpegun pada baju raya je, anak ke mana-mana!!!.. Nak baca berita selanjutnya? Nak taw siapa kene culik dan siapa yang menculik? Jom klik tajuk entri di bawah ni....




Haaa.. baju2 ni la yang berjaya diculik dari JJ malam tadi
Misi mama nak menculik beberapa pasang baju sorang telah gagal kerana??


Aiman dah mogok... Iman ok je.. mama belikan air bandung cincau dengan milo ais tersenyum kelat je
Aiman tuw yang dah x ok.. muka masam kelat je.. rasanya dah 'bertelur' kot...


Niat mama nak menculik lagi banyak baju terhenti pun sebab ni jugak
Buah hati pengarang jantung mama yang kecik ni dah x maw dok dalam stroller asyik nak mengira pagar JJ je
Kalau nak tera matematik pun dik, mula dari asas.. kira 1,2,3, dulu taw 
so misi menculik mama kali ni gagal.. misi seterusnya???

3 comments:

  1. hmm..kes anak hilang ni mcm dah jadi tradisi lak kan.hari tu kat bazar ramadhan,ada annoucement pasala anak hilang parents.adesss...kat bazar pun boleh jadi jgk.to all parents out there, tolongla jaga anak anda baik2 :)

    p/s : belum jadi parent lagi :p

    ReplyDelete
  2. TUW LAA BERHATI2 LA KAN..

    ReplyDelete
  3. baju budak2 kecik mmg comel, selalu culik gak even takde anak -___-

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com