Pages

@aimaniman |

Tips Memilih Baju Raya Anak


Tips 1  :  Bawa anak sekali supaya mudah nak try on de spot.. sedang ke tak ke..yang penting anak suka bukan mak suka


Tips 2  :  Belilah kat bazaar jangan beli kat shopping complex macam JJ ke.. harga melabung2 taw
Tips 3  :  Belilah baju 3 in 1..warna ceria, cantik dan sopan
jom p kompleks pkns 17 hb ni cuti nuzul Quran...




Sudah baca sila komen

18 comments:

Cik Rose Cute said...

Cantik la...nanti nak usha kat sana hihihi

aimaniman said...

jom la pakat beli.. anak2 mesti suka sbb memang cun, kalu beli kat tenet mahal.. dekat separyh harga kalau caei sendiri...

QueeN TerataI said...

last weekend dah pergi ke Kompleks PKNS tu.. mak aiiii ramainya org mcm sardine.. result x beli ape2 pun sebab dah pening.. hehehehe

aimaniman said...

x pa.. pegi lagi lae.. kan nak dapat bonus nex week...

ubi said...

anak die bagusnye.. ke dah kene cubit nga mama die bg sopan sikit!..

hehe

KiD said...

kid dah beli 3 pasang baju melayu untuk anak yang 8 bulan tu.. hehhehee

aimaniman said...

baju melayu nenek dia dah buatkan.. so mama dia belikan baju ala2 melayu+inggeris+arab++++ ada kelainan time raya

Sofya said...

saya tinggal nak beli baju melayu ja.. agak saiz ja kot.. besar skit dr saiz tahun lepas. susah sikit nak bawa... 2 hero sunsah mjavascript:void(0)ai kepong la..

shahjiehan said...

bgus la kecik2 dah bg anak pakai tudung....

aimaniman said...

bukan suruh.. tp dah budak nak.. budak kan suka tengok mak dia pakai apa.. akak apa lagi..

~izan~ said...

comel la baju mcm ni,tak pernah tgk..mmg seswai utk kanak2 sbb ceria..satu set dgn tudung yer? cantik!~

Wanz Mejuez said...

Gua datang sini ada panggilan misscall dari lu tadi...

gua tengok entri lu mau manja2 sama gua tadi?

ahahaha

Serius gua gurau.. keh keh keh

gua da add lu dalam blog list gua.. :)

Thanks yea join tadi...

tehr said...

memang mudah kalau bawa anak2 sama
cuma harap mereka tak meragam je
hehe

Sunah Sakura said...

comellll! suke yang kaler merah kat belakang tuu...gambar kedua.. :D

aimaniman said...

sunah, akak pun suka warne merah tp x da sz la cuma untuk budak dah umur 6 tahun.. yg iman pakai pun nampak macam besar tok badan dia kan

::NureeN:: said...

masa asben dok sepang dia akan belikan baju kami anak beranak kat c2 la.. tp skrg dh blk pennag beli kat charostar penang la plak heheh ;p

aimaniman said...

ye ke nureen.. akak pon br je dok selangor nie.. br dua kali raya la akak soping kat plaza pkns ni pas tu akak p plaza alam central borong kat de store.. mmg bess aa shah alam..

mamaRIFQY said...

chanteq laaa.baju rayaa..PKNs mmg banyak kan baju chanteq dan murah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012