Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Tips Memilih Baju Raya Anak

Cikgu Iza | September 21, 2011 | 18 Komen |

Tips 1  :  Bawa anak sekali supaya mudah nak try on de spot.. sedang ke tak ke..yang penting anak suka bukan mak suka


Tips 2  :  Belilah kat bazaar jangan beli kat shopping complex macam JJ ke.. harga melabung2 taw
Tips 3  :  Belilah baju 3 in 1..warna ceria, cantik dan sopan
jom p kompleks pkns 17 hb ni cuti nuzul Quran...



18 comments:

  1. Cantik la...nanti nak usha kat sana hihihi

    ReplyDelete
  2. jom la pakat beli.. anak2 mesti suka sbb memang cun, kalu beli kat tenet mahal.. dekat separyh harga kalau caei sendiri...

    ReplyDelete
  3. last weekend dah pergi ke Kompleks PKNS tu.. mak aiiii ramainya org mcm sardine.. result x beli ape2 pun sebab dah pening.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. x pa.. pegi lagi lae.. kan nak dapat bonus nex week...

    ReplyDelete
  5. anak die bagusnye.. ke dah kene cubit nga mama die bg sopan sikit!..

    hehe

    ReplyDelete
  6. kid dah beli 3 pasang baju melayu untuk anak yang 8 bulan tu.. hehhehee

    ReplyDelete
  7. baju melayu nenek dia dah buatkan.. so mama dia belikan baju ala2 melayu+inggeris+arab++++ ada kelainan time raya

    ReplyDelete
  8. saya tinggal nak beli baju melayu ja.. agak saiz ja kot.. besar skit dr saiz tahun lepas. susah sikit nak bawa... 2 hero sunsah mjavascript:void(0)ai kepong la..

    ReplyDelete
  9. bgus la kecik2 dah bg anak pakai tudung....

    ReplyDelete
  10. bukan suruh.. tp dah budak nak.. budak kan suka tengok mak dia pakai apa.. akak apa lagi..

    ReplyDelete
  11. comel la baju mcm ni,tak pernah tgk..mmg seswai utk kanak2 sbb ceria..satu set dgn tudung yer? cantik!~

    ReplyDelete
  12. Gua datang sini ada panggilan misscall dari lu tadi...

    gua tengok entri lu mau manja2 sama gua tadi?

    ahahaha

    Serius gua gurau.. keh keh keh

    gua da add lu dalam blog list gua.. :)

    Thanks yea join tadi...

    ReplyDelete
  13. memang mudah kalau bawa anak2 sama
    cuma harap mereka tak meragam je
    hehe

    ReplyDelete
  14. comellll! suke yang kaler merah kat belakang tuu...gambar kedua.. :D

    ReplyDelete
  15. sunah, akak pun suka warne merah tp x da sz la cuma untuk budak dah umur 6 tahun.. yg iman pakai pun nampak macam besar tok badan dia kan

    ReplyDelete
  16. masa asben dok sepang dia akan belikan baju kami anak beranak kat c2 la.. tp skrg dh blk pennag beli kat charostar penang la plak heheh ;p

    ReplyDelete
  17. ye ke nureen.. akak pon br je dok selangor nie.. br dua kali raya la akak soping kat plaza pkns ni pas tu akak p plaza alam central borong kat de store.. mmg bess aa shah alam..

    ReplyDelete
  18. chanteq laaa.baju rayaa..PKNs mmg banyak kan baju chanteq dan murah!!

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com