Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Wow.. Ben Ashaari ajak Kenal Blog cute ini????

Cikgu Iza | September 20, 2011 | 18 Komen |


Santai Bersama BEN ASHAARI

Jom join segmen mr Ben... ni syarat2nya....
  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG        sudah
  2. Tajuk , BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI .. dan linkkan ke entri ni ..    sudah
  3. Ceritakan latar belakang blog korang ..                                              kat bawah tuuu
  4. Tuliskan dari mana anda dapat tau mengenai segmen ini ? Blog mana ?    sda
  5. Part ni , menarik .. korang kena kerap edit entri korang tu.. hehe.. Kenapa ? Korang kena masukkan url blog blog yang dah korang lawati tu dan tulis secara ringkas mengenai blog tersebut .. Dan tinggalkan jejak untuk di ruangan blog tersebut untuk beritahu komen anda terhadap blognya .. :) .. Mesti dia nak tau punya kan ?                        wow mencabar
    ---------
    BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI
    DOB blog ni... tarikh sebenar x hingat tapi dalam bulan November 2010 lalu.. Dilahirkan di Batu Pahat Johor tapi dibesar, dihup date, diskodeng, disemak-samunkan di Pelabuhan Klang, Selangor.  Kisah dalam blog ni banyak tentang anak2 mama, tentang isu semasa, tentang sesuatu yg tetiba je jadi idea dalam kepala mama.. tentang info yang baru mama dapat setelah membaca blog yang mama bw... etc
    n3 paling cute?? -->    iman & aiman
    Mama dapat taw segmen ni dr blog dia ni  
    setelah mama bw kat blog ni 
    Part yang susah... macam nak quit jee..... tension.. masa x der nie.
    link:
    1.Buta+Pekak+Bisu=CINTA  blog iffa  --> mama suka blog ni sebab kaler pink dan dia 1st komen kat n3 mr Ben tajuk : Aku suka gila kata-kata ni...
    2. blog suhaili --> suka ngan ilustrasi kreatip

    sori laa kat beberapa blog yg x ada tp komen mama kat blog dia ada sebab mama x sempat nak publish line dah kiok... sorrriiiiiiii

    3.Blog Cik Bunny cik bunny suka dengan kata2 ni
    "Segalanya berubah setelah mendapat inspirasi dari blog Mas Ahmad Safwan. Belajar buat ayat sendiri, kongsi pendapat dan bisnes. Lastly, no more "i follow you, you follow me" =.=" "
    4.
    ct_haslindablog ct   suka tengok burung encem cari ct cute//
    5.stay dulu bah : genkcornerblog genk  suka blink2 
    6. ms apple suka ngan header cantik... ikon reply cute...
    7.Belog Cik Eka cik eka suka sebab komen tentang blog yg dia link detail maaa, x tipu punya...
    8.Abby Salvatore abby suka ngan header biru+pink...

    cukup la 8 je ...
    mama x sempat la nak kompang kat ramai2 sebab ari ni buka blog lambat
    pas tu tadi berokband kiok.. x save plak...

    9...:: Kisah Ninie Dora ::.. dora suka tengok dora explorer kat astro 612..tp suka lagi baca kisah ninie dora...
    10.blog saye ade macam awak ke??! macam awak  suka ngan kesempolan entri dia.. cool je

    hiee... x keluar2 plak...
    tersyok plak main kompang... nasib baik tak main trompet...
    k... mama nak masak nasi buka dah jam 555 nieh...
    ----------------------------
    hiaaa... perut dah kenyang..
    sembahyang pun sudah... legaa.....jom la bw balik..
    11.Hear no, See no, Speak no hello! datang blog ni dari blog gula-gula-pelangi... blog ni ada salji.. sejuknyaa.. gigel akak
    12.Yumida yumida blog ni tag line dia sharing togeder...
    ---------------------------
    mama rasa cukup aaa job nak review blog nie.. ponat..
    apa2 pun tq ngan komen membina sangat2 daripada Buta+Pekak+Bisu=CINTA
    Blog pinky. Kegemaran ramai. Blog lambat sikit loadingnya. Erk ada burunglah."
    Mama nak minta jasa baik semua rakan ... bagi aaa tips nak 'laju' dan 'ringankan" blog ni.... mana patut buang mana patut simpan.. mama dah pakai JQuery-lazy tapi masih lambat loading.. cam mana ye..

18 comments:

  1. singgah sini dan thanks sebab review blog Cik Bunny.
    Dah promote blog awak ke blog Cik Bunny: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan
    jemput yaa tuan rumah :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  3. wah mekasih suke

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  4. tq kak eza....hehehe..seronoknya kena review....

    ReplyDelete
  5. join juge.. jemput la ye..http://picturesbynur.blogspot.com/2011/08/segment-know-this-blog.html

    ReplyDelete
  6. follo cini la:

    http://shakirahharun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  7. haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  8. Abby dtg sii...
    Thanx untuk comment akak ye..:)

    abby da komen blog akak jugak...:)

    ReplyDelete
  9. hai!!!cikgu fad dtg..dah letak dlm list blog awak ni dan follow..jom kenal2..:)

    ReplyDelete
  10. 1. komen kene ubah..tukar jd popup..kalau tatau ley bukak fb iffah afeefah II

    kat notes..nnti ifa terangkan..akak tglkn msj je k

    ReplyDelete
  11. hai!!!dah list kan belog awak..minta add facebook cikgu Fad di dilamin03@yahoo.com dan hantar alamat sbb cikgu nak pos kad raya.sebagai tanda penghargaan kita tukar2 url blog..thanks..:)

    ReplyDelete
  12. tinkerbell terbang2 sini ^^

    yana dah komen blog neh, jom tengok!!

    ReplyDelete
  13. Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

    SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

    ReplyDelete
  14. waaa..rajin nya mdm mama ni..siap create header lg...blog mama so nice la..

    follow sini..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com