Klik@Lazada

nuff

Ziarah Raya Blog

Cikgu Iza | September 20, 2011 | 5 Komen |
Jom ramai2 join segmen Ziarah Raya Blog
Almaklum, bak kata penganjur segmen.. time raya semua mood nak makan raya... 2-3 hari nak raya plak mood nak sopping raya.. so mood nak hupdate blog ditolak ke tepi.. tapi amalan ziarah time raya memang digalakkan.. so apa salahnya kalau berziarah antara blog....
Raya tahun ni Iman Athirah, Aiman Syahmi, Iman Dahiyah, mama ngan abah nak beraya kat kampung nyenyek Talela (Sa..) dan Tok Ajis kat Batu Pahat, Johor.. pas tuw baru beraya kat rumah Tok kat Pahang.  Syok taw sebab aimaniman dapat beraya kat dua buah kampung.. beraya ke luar negeri taw.. Walaupun ada 'cutural syok' ciss lagak macam p oversea je.. tapi aimaniman suka sangat2..
Ucapan Aimaniman: Jangan lupa berziarah di blog kami dan jangan lupa bagi kami duit raya.. 
alaa sampul duit raya nuffnang dan sampul duit raya churp2 kan ada....


jom ziarah sambil bagi duit raya???


5 comments:

ziraziz said...

meh dtg beraye umah sy kt ktn.. :P

Aida Azryn said...

selamat hari rayer.:B

Kancil 8349 said...

Salam ziarah dari Segmen yang sama,

Kancil ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf zahir batin...

Jomlah singgah ke blog Kancil

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin.

Terima kasih kerana sudi sertai segmen ini.

shaliza khairi said...

salam lebaran.

singgah dari segmen HH.
maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

selamat hari raya,
maaf zahir&batin.

sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

http://umairamaisara.blogspot.com

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com