Offer @ Lazada

>

nuff

Apa rahsia Cloth Diaper?

Cikgu Iza | October 15, 2011 | 8 Komen |

Time anda mbawa Al-Quran, syaitan blh "shuffle" lg.
Time anda mbukanya, syaitan stat to "weh dia ni da apahal doh".
Time anda mbacanya, syaitan da gigil .
Time anda memahaminya, syaitan cramp whole body .
Time anda m'amalkan Al-Quran dlm kehidupan seharian kita , syaitan sure stroke 
Teruskn baca & amalknnya spya syaitan totally stroked , jntungnya mati...
sebagai renungan buat semua... terutama buat mama
Semua orang pasti dah taw kelebihan CD.. x payah mama Iman cun nak cerita lagi kan

Yang utama, kulit baby kita gebu dan licin dan montok... walau apa pun brand dan reganya

Anak dara pun x segan2 nak beraya dengan cd je.. fuiih jimat beli spender princess barbie iman cun

Tapi.....

fuiih mahalnyee.... kata orang kalu nak nampak bergaye cd x lapuk kene beli banyak supaya dapat ganti
Bajet ada ke?  Pening kepala mama Iman cun... Pening kepala abah Iman cun... nak kulit iman cun segebu kapas, nak jaga alam sekitar.. semua nak tapi fulus???????

so....

Semalam mama terdengar perbualan antara x ngan y

Edmund (Penjual buku kat sekolah)  :  cikgu, lu punya anak berapa olang?
y  :  3 orang
Edmund  :  berapa umur?
y  :  1, 3 dan yang tua nak masuk 5
Edmund  :  waaa banyak duit maw pakai... maw beli susu, maw beli pampers..
y  :  yup 
Edmund  :  cikgu mau taw satu benda?
y  :  apa?
Edmund  :  bini gua, beli pampers mummy pokko.. lepas guna dia buang semua gel pada pampers, lepas tu dia masukkan napkin dalam ruangan gel tu.. banyak jimat wooo
y  :  kan mummy pokko mahal... saya guna pet pet jer
Edmund  : x pa.. sekali beli je ... mummy pokko baik punya..kalau taruk napkin dalam ruangan gel tu tak tembus basah... cuba cikgu buat macam bini saya buat..

fuiiihhhh... punya la inovasi apek cina nie..
Orang beli cd.. lpas tu pakai sluar kiko ratus2 hengget.. cd jadi spender tuw pun ratus hengget gak..
Inovasi apek ni, beli seluar mahal pakai kat luo, kat dalam pampers kitar semula je...
jom pakat kita cuba?

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com