Pages

@aimaniman |

Confirm Baby Ni anak Dia

aleesya comel
Kalau bloggers jumpa baby ni kat mana-mana, cuba teka siapa ibunya?  Haaa.... kan serupa kan?  Betapa cutenya baby ni, confirm anak dia ni, memang x salah lagi.  Nak tahu siapa ibu baby ni? Check kat Beautifulnara.com klik kat atas tu jee... Klik kat bawah pun wokey..


Sudah baca sila komen

8 comments:

wida said...

anak erra fazira yer..hehe.teka je..

nak tgk jwpannya:)

QueeN TerataI said...

erra fazira.. :)

aimaniman said...

tuw la... akak pun tekan kat beautifulnara, memamg taw tu anak erra... hiiee... agaknya gini erra kecik2 dah memang cantik kan???

MamaYatie said...

hahaa..anak erra la tur..br tngk t/h td..gambar hak 1st sekali tur lagi sejibik kan time dia senyum..huhuhu

Zul Fattah said...

baby ni sebijik macam mak dia.. hehe..

aimaniman said...

@mama yatie.. aahh yg 1st gambar lg seropa... tp akak suka yg jd cover nie..
@Zul.. sebijik.. confirm mmg erra kecik2..

Faiz said...

anak sapa la nie kn..huhu..neway thanks ya sbb follow my blog..blog nie dh di msukkan di ruangan followers 5 in my blog..=)

PinKy MoMMa said...

erra ler..mata tu sama hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012