Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Confirm Baby Ni anak Dia

Cikgu Iza | October 19, 2011 | 8 Komen |
aleesya comel
Kalau bloggers jumpa baby ni kat mana-mana, cuba teka siapa ibunya?  Haaa.... kan serupa kan?  Betapa cutenya baby ni, confirm anak dia ni, memang x salah lagi.  Nak tahu siapa ibu baby ni? Check kat Beautifulnara.com klik kat atas tu jee... Klik kat bawah pun wokey..

8 comments:

  1. anak erra fazira yer..hehe.teka je..

    nak tgk jwpannya:)

    ReplyDelete
  2. tuw la... akak pun tekan kat beautifulnara, memamg taw tu anak erra... hiiee... agaknya gini erra kecik2 dah memang cantik kan???

    ReplyDelete
  3. hahaa..anak erra la tur..br tngk t/h td..gambar hak 1st sekali tur lagi sejibik kan time dia senyum..huhuhu

    ReplyDelete
  4. baby ni sebijik macam mak dia.. hehe..

    ReplyDelete
  5. @mama yatie.. aahh yg 1st gambar lg seropa... tp akak suka yg jd cover nie..
    @Zul.. sebijik.. confirm mmg erra kecik2..

    ReplyDelete
  6. anak sapa la nie kn..huhu..neway thanks ya sbb follow my blog..blog nie dh di msukkan di ruangan followers 5 in my blog..=)

    ReplyDelete
  7. erra ler..mata tu sama hehe

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com