Kisah Pelukan Luar Biasa

October 17, 2011

Mama Iman Cun rasa malam tadi ramai yang berpelukan... kalau anda suami isteri berpelukan laa x kisah pun,.. Kalau anda adik beradik mungkin anda berpelukan sebab kakak anda berjaya masuk U... Kalau anda apa2 la.. yang pasti anda gembira apabila berpelukan kan???
       
Korang layan lae gambar asyik masyuknya dia orang ni berpeluk-pelukan...
Sebenarnya, mama nak tulis kisah berpelukan yang luarbiasa sikit... Satu kisahnya agar tragis kerana melibatkan pasangan kembar dan rakan baik yang dijumpai mati berpelukan dalam terusan.  Walaupun mereka berpelukan sebegini, akibat tidak mendengar kata ayah dan ibu agar jangan mandi di terusan, tapi akhirnya mereka mati dalam puas, sebab berpelukan ngan saudara sehidup semati.
Kisah kedua plak.. mama ingatkan kisah pasangan di overlaut atau kisah pasangan non Malays. Tapi malangnya, pasangan yang  berpelukan  ni merupakan pasangan yang sewaktu kecilnya, diajar membaca Muqaddam oleh ayah dan ibu.  Sewaktu kecilnya, diajak sembahyang sama2 ngan ayah ibu.. mencium tangan ayah ibu selepas solat, dan sewaktu kecilnya didodoikan oleh ibu ngan zikir memuji kebesaran Allah dan rasul-Nya!!!!  Namun begitu apabila kemaruk cinta terhalang menguasai diri, akibatnya mereka mengambil jalan pintas dengan sanggup mati berpelukan?????? Nauzubillah..You Might Also Like

3 Comment

  1. yang paling best kera gan ayam hihihihi

    ReplyDelete
  2. tuw la tandanya cinta itu buta.. cinta antara benua...

    ReplyDelete
  3. macam2,,klu mati berpelukan dlm iman takpe jugak..;)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels