lazada

nuff

Kisah Pelukan Luar Biasa

Cikgu Iza | October 17, 2011 | 3 Komen |
Mama Iman Cun rasa malam tadi ramai yang berpelukan... kalau anda suami isteri berpelukan laa x kisah pun,.. Kalau anda adik beradik mungkin anda berpelukan sebab kakak anda berjaya masuk U... Kalau anda apa2 la.. yang pasti anda gembira apabila berpelukan kan???
       
Korang layan lae gambar asyik masyuknya dia orang ni berpeluk-pelukan...
Sebenarnya, mama nak tulis kisah berpelukan yang luarbiasa sikit... Satu kisahnya agar tragis kerana melibatkan pasangan kembar dan rakan baik yang dijumpai mati berpelukan dalam terusan.  Walaupun mereka berpelukan sebegini, akibat tidak mendengar kata ayah dan ibu agar jangan mandi di terusan, tapi akhirnya mereka mati dalam puas, sebab berpelukan ngan saudara sehidup semati.
Kisah kedua plak.. mama ingatkan kisah pasangan di overlaut atau kisah pasangan non Malays. Tapi malangnya, pasangan yang  berpelukan  ni merupakan pasangan yang sewaktu kecilnya, diajar membaca Muqaddam oleh ayah dan ibu.  Sewaktu kecilnya, diajak sembahyang sama2 ngan ayah ibu.. mencium tangan ayah ibu selepas solat, dan sewaktu kecilnya didodoikan oleh ibu ngan zikir memuji kebesaran Allah dan rasul-Nya!!!!  Namun begitu apabila kemaruk cinta terhalang menguasai diri, akibatnya mereka mengambil jalan pintas dengan sanggup mati berpelukan?????? Nauzubillah..3 comments:

  1. yang paling best kera gan ayam hihihihi

    ReplyDelete
  2. tuw la tandanya cinta itu buta.. cinta antara benua...

    ReplyDelete
  3. macam2,,klu mati berpelukan dlm iman takpe jugak..;)

    ReplyDelete

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com