Klik@Lazada

nuff

Cemerlang SPM dengan RM15

Cikgu Iza | October 20, 2011 | 6 Komen |
tq Goo

Teringat budak2 5K 2010.. kemana la ekau semua?

Siapa yang tak mahu keputusan terbaik dalam SPM?  Mama boleh kerat jari kalau ada sesiapa yang nak kantoi... Student mama yang semalam tido, minggu lepas tido, bulan lepas tido, ari ni tido dalam kelas pun kalau ditanya mesti nak lulus SPM.. Mama ada tips nak lulus cemerlang.. alaa tak payah tipu2 la, tipsnya ialah buat seberapa banyak soalan ala SPM, maknanya selain soalan past year dalam buku rujukan, cuba buat soalan percubaan dari setiap negeri.  Confirm boleh lulus cemerlang la.. x percaya? Cuba buat... tengoklah keputusan bulan april 2012 nanti... Haa, cuba buat semua soalan percubaan setiap negeri kat banksoalan ni:

BankSoalanSPM
soalan free tapi jawapan bayar rm15 je klik sini

Lepas tu buat perbandingan soalan percubaan antara negeri.. 
Kena guna tenaga la sikit.. amek masa sikit...

alamat penuhnya di sini
Good Luck SPM 2011... 14.11.2011


6 comments:

Miss Nadya said...

gud luck spm candidate..:)

new entry :: Spontan Khamis ツ

NasZ said...

SPM saya pun tak la sebagus mana pun. hehehe.

aimaniman said...

semua orang ada sejarah masing2...spm turning point bermulanya sejarah dilakar

~ ADANDO ~ said...

salam persahabatan.

from: adando.blogspot.com

Selendang Merah said...

alhamdulilah SpM dh lepas...

aimaniman said...

spm 'tiket' untuk langkah seterusnya yang lebih mencabar bukan penamat segala usaha...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com