Cemerlang SPM dengan RM15

October 20, 2011

tq Goo

Teringat budak2 5K 2010.. kemana la ekau semua?

Siapa yang tak mahu keputusan terbaik dalam SPM?  Mama boleh kerat jari kalau ada sesiapa yang nak kantoi... Student mama yang semalam tido, minggu lepas tido, bulan lepas tido, ari ni tido dalam kelas pun kalau ditanya mesti nak lulus SPM.. Mama ada tips nak lulus cemerlang.. alaa tak payah tipu2 la, tipsnya ialah buat seberapa banyak soalan ala SPM, maknanya selain soalan past year dalam buku rujukan, cuba buat soalan percubaan dari setiap negeri.  Confirm boleh lulus cemerlang la.. x percaya? Cuba buat... tengoklah keputusan bulan april 2012 nanti... Haa, cuba buat semua soalan percubaan setiap negeri kat banksoalan ni:

BankSoalanSPM
soalan free tapi jawapan bayar rm15 je klik sini

Lepas tu buat perbandingan soalan percubaan antara negeri.. 
Kena guna tenaga la sikit.. amek masa sikit...

alamat penuhnya di sini
Good Luck SPM 2011... 14.11.2011


You Might Also Like

6 Comment

  1. gud luck spm candidate..:)

    new entry :: Spontan Khamis ツ

    ReplyDelete
  2. SPM saya pun tak la sebagus mana pun. hehehe.

    ReplyDelete
  3. semua orang ada sejarah masing2...spm turning point bermulanya sejarah dilakar

    ReplyDelete
  4. salam persahabatan.

    from: adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah SpM dh lepas...

    ReplyDelete
  6. spm 'tiket' untuk langkah seterusnya yang lebih mencabar bukan penamat segala usaha...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels