Pages

@aimaniman |

ikan fresh besar selipar jepun

wow besarnya ikan kalau nak banding ngan selipar buruk mama. nampaknya abah makin tera mancing..ikan ala-ala selipar gajah macam kacang je pada dia..yg harunya macam mana nak siang ikan ni..sapa boleh tolong?
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sudah baca sila komen

11 comments:

hajar said...

ikan ni bakar pon sodap kak...

PCL said...

sekor bole lg, kalau banyak cer sub kat jiran2 sebelah...

PCL pon dah nak mula balik jd kaki pancig nih...bila tgk air teringak pancing...huhu, cmner nak minum2 ptg ni??

aimaniman said...

wow.. bakar ke sedap juga... idea nak sub tuw pun ok sebab abah iman dapat 4 ekor tuw,,, sumbat peti ais pun x muat,.. sumbat dalam perut aunty india sebelah, nak ke dia.. rasa lauk depavali masih banyak tuw..

hyazz said...

meh sini nak tolong siang..tapi kena bagi 2 tau...caj

QueeN TerataI said...

errr Queen pun x pandai nak siang2 ikan ni.. selalunya kalo hubby mancing ikan bg kat mak mertua.. t dia masak.. hehehehe lgpun Queen x mkn ikan sgt.. hehehe

PinKy MoMMa said...

stimmmmm! lagi sedap..rasa berbahang bila letak halia lebih ;)

aimaniman said...

fuiihh.. cam mana ni nak masak sibuk blog la plak... abis la ikan peti ais la nie..

Asyikin said...

besar punya! hihihi

aimaniman said...

besar ke.. besar drpd selipar jepun buruk tu jer..

NasZ said...

wah...besar bebenor tu. tapi saya tak minat pancing ni. hehehe.

aimaniman said...

mula2 dulu abah iman x minat gak tp bila anak dah berderet..rimas..mulalah beralih ke ikan..nasib baik ikan bukan mak ikan?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012