ikan fresh besar selipar jepun

October 27, 2011

wow besarnya ikan kalau nak banding ngan selipar buruk mama. nampaknya abah makin tera mancing..ikan ala-ala selipar gajah macam kacang je pada dia..yg harunya macam mana nak siang ikan ni..sapa boleh tolong?
Published with Blogger-droid v1.7.4

You Might Also Like

11 Comment

  1. ikan ni bakar pon sodap kak...

    ReplyDelete
  2. sekor bole lg, kalau banyak cer sub kat jiran2 sebelah...

    PCL pon dah nak mula balik jd kaki pancig nih...bila tgk air teringak pancing...huhu, cmner nak minum2 ptg ni??

    ReplyDelete
  3. wow.. bakar ke sedap juga... idea nak sub tuw pun ok sebab abah iman dapat 4 ekor tuw,,, sumbat peti ais pun x muat,.. sumbat dalam perut aunty india sebelah, nak ke dia.. rasa lauk depavali masih banyak tuw..

    ReplyDelete
  4. meh sini nak tolong siang..tapi kena bagi 2 tau...caj

    ReplyDelete
  5. errr Queen pun x pandai nak siang2 ikan ni.. selalunya kalo hubby mancing ikan bg kat mak mertua.. t dia masak.. hehehehe lgpun Queen x mkn ikan sgt.. hehehe

    ReplyDelete
  6. stimmmmm! lagi sedap..rasa berbahang bila letak halia lebih ;)

    ReplyDelete
  7. fuiihh.. cam mana ni nak masak sibuk blog la plak... abis la ikan peti ais la nie..

    ReplyDelete
  8. besar ke.. besar drpd selipar jepun buruk tu jer..

    ReplyDelete
  9. wah...besar bebenor tu. tapi saya tak minat pancing ni. hehehe.

    ReplyDelete
  10. mula2 dulu abah iman x minat gak tp bila anak dah berderet..rimas..mulalah beralih ke ikan..nasib baik ikan bukan mak ikan?!

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels