Pages

@aimaniman |

Ramaikan Folower Dapatkan Pembaca.. Amin


Segmen :  Ramaikan Folower Dapatkan Pembaca
Minggu ni minggu mama nak join segmen sebab kering idea so harap segmen dari blogger top macam ni boleh dapat tempiasnya..

Nama Blog  :  My Love and Cute Kids
Nama Blogger  :  Aimaniman
Mula Berblog  :  Oktober 2010
Bilangan Folower pada 11.12 am 9.10.11  :  empat ratus tujuh puluh tiga 

mudah je kan... siap... hantar ... dan letak url kat ruang komen penganjur segmen



Sudah baca sila komen

15 comments:

hnyyCHA said...

salam,terjah dari segmen yg same. done follow ur blog.
singgah3 blog cha yer :)

http://hnyycha.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Pn. Sheila said...

salam kenal... than sudi singgah blog n folo kita.... folo gak ler... hehehe...

aimaniman said...

tq tq

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana sudi untuk menyertai segmen www.hasrulhassan.com

Moga apa yang dihajati menerusi segmen itu tercapai.

ikhlas dari;
wwww.hasrulhassan.com

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

http://waniewonek.blogspot.com

!! YaNa YassiN !! said...

Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

Fendy said...

491 dtg melawat.....dr segmen yang sama....jom terjah blog fendy...blogging for fun

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

sue perbs.. said...

ehem.. sy dtg menambah folower.. jemput2 singgah ye

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

gaung said...

kami dtg lmbt ni..hrp tuan rumah jgn mare ehh..kami tak sempat bw hari tu..so kami nk p cek2 entri kamu..ha3..siap kamu!hihi


MAI LA LAWAT KAMI ..BACA ENTRI2 pANAS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun,aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

Kancil 8349 said...

singgah dari segmen yang sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012