lazada

nuff

Ramaikan Folower Dapatkan Pembaca.. Amin

Cikgu Iza | October 10, 2011 | 15 Komen |

Segmen :  Ramaikan Folower Dapatkan Pembaca
Minggu ni minggu mama nak join segmen sebab kering idea so harap segmen dari blogger top macam ni boleh dapat tempiasnya..

Nama Blog  :  My Love and Cute Kids
Nama Blogger  :  Aimaniman
Mula Berblog  :  Oktober 2010
Bilangan Folower pada 11.12 am 9.10.11  :  empat ratus tujuh puluh tiga 

mudah je kan... siap... hantar ... dan letak url kat ruang komen penganjur segmen


15 comments:

  1. salam,terjah dari segmen yg same. done follow ur blog.
    singgah3 blog cha yer :)

    http://hnyycha.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal... than sudi singgah blog n folo kita.... folo gak ler... hehehe...

    ReplyDelete
  3. As-Salam.
    Terima kasih kerana sudi untuk menyertai segmen www.hasrulhassan.com

    Moga apa yang dihajati menerusi segmen itu tercapai.

    ikhlas dari;
    wwww.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  4. hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  6. 491 dtg melawat.....dr segmen yang sama....jom terjah blog fendy...blogging for fun

    ReplyDelete
  7. bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

    ReplyDelete
  8. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  9. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..

    ReplyDelete
  10. ehem.. sy dtg menambah folower.. jemput2 singgah ye

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  12. kami dtg lmbt ni..hrp tuan rumah jgn mare ehh..kami tak sempat bw hari tu..so kami nk p cek2 entri kamu..ha3..siap kamu!hihi


    MAI LA LAWAT KAMI ..BACA ENTRI2 pANAS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun,aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

    ReplyDelete
  13. Hye hye !

    Miera singgah dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miera ye .

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    ReplyDelete

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com