lazada

nuff

Segmen Nasz : Perang Blogger

Cikgu Iza | October 31, 2011 | 56 Komen |
SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER
url tuan segmen

AMARAN : SETIAP BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI 
DIWAJIBKAN MENERJAH SEMUA BLOG YANG JOIN SEGMEN INI JUGA. SO, SEBELUM NAK JOIN, KORANG FIKIRKAN DULU SAMA ADA KORANG BOLEH ATAU TAK TUNAIKAN KEWAJIBAN INI.

Haa sebelum nak join segmen pastikan kita sanggup akur ngan syarat tuan segmen.  Haa syaratnya kat atas tu, jom layan dulu baru buat entri takut tak terlayan syarat tu.  Kemudian buatlah kata2 alu-aluan pada 'lawan' kita ala2 nak pergi medan perang tapi bagi tau dulu...

" bakal seteru mama.. kalau rasa2 blog ni tak ok.. kutuklah macam mana pun sebab mama memang sayang yang teramat sayang nak buang mana2 widget yang melimpah ruah kat dalam blog ni coz semuanya hasil penat lelah mama 'tiru' bukan copy n paste jee.. hasil mama faham dan ikut tutorial.. so mama simpan jadi kenang2an... tapi bab entri mama memang nak komen semua sebab laa nie kurang idea.. lagi2 entri lawak x rupa lawak dari android tu.. "

ok.. jom perang???

56 comments:

  1. thanx sudi join. dah sedia diserang dan menyerang?

    ReplyDelete
  2. serang sini pula hehe :) salam kenal..

    ReplyDelete
  3. yeah serang sini :) come to my blog untuk serang :)

    ReplyDelete
  4. datang serang buttom follower.. hehehe selamat menyerang dan diserang... ('',)

    ReplyDelete
  5. serang cne n follow awk ye...

    ReplyDelete
  6. sy datang nak perang dengan blogger ni hihi

    ReplyDelete
  7. sy datang nak berperang ni....~

    sy isytiharkan perang blogger bermula...heeee~

    ReplyDelete
  8. Serang! comel la budak2 tu... moga keluarga diberkati dan dirahmati :)

    ReplyDelete
  9. Salam.. Datang dan serang dari segmen yang sama :)

    jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Bang!!Bang!!
    Kaboooooooom!!!
    Muahahah meletup dah blog ini !!
    (bunyi senapang dan bom yang tak menjadi ^^)
    Salam perkenalan ^^.
    Kalau berani seranglah genk hahahahaha(gelak jahat)

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  11. datang menyerangg....dusshhh2..kebabommmm...hahhaha...alamak,ttggal snjaa la,jom g blog dayanQ tuk ambil snjata..^_^


    http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  12. datang menyerangg....dusshhh2..kebabommmm...hahhaha...alamak,ttggal snjaa la,jom g blog dayanQ tuk ambil snjata..^_^


    http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  13. serang!!! menyerang!!

    http://seventh-july95.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  14. serangan angin !!!

    pooottt..hehehehe..

    ok.tak senonoh.bye

    :P

    ReplyDelete
  15. masa untuk SERANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!! hahahaha.hai tuan blog~! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  16. arahan jeneral dituruti.. Anda sedang diserang!!

    http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  17. dtg dri segmen yg sama...serang!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. dah bersedia dengan semua kelangkapan? serang!!!!

    ReplyDelete
  19. http://dean-chumell.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    terjah dari segmen sama ..

    ReplyDelete
  20. Serang akak....hehhehee...sy follow akak sekali

    ReplyDelete
  21. wachaaa ! serang sini .

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  22. serang mama (sambil tembak dengan pistol air)

    ReplyDelete
  23. Attackkkkk……Boom! Serngan dikenakan kea blog neiyh…Jom serang blog sya…

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  24. dtg perang sini..^^

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  25. hoho, datang serang sini naik kereta kebal...kebabommmm, habis meletop..

    hehe, salam perkenalan... :D

    ReplyDelete
  26. @ semuanya.. sori la akak x dapat buat serang balas malam ni jugak sebab akak tengah dwnload soklan percubaan spm esok nak guna kat klas... esok kalau free akak insy akan buat serangan balas.. jgn risau perang tetap perang

    ReplyDelete
  27. menyerang pantas kilat..:P

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    selamat berkenalan dari general syuxer

    ReplyDelete
  28. ok... selamat berperang tok semua.. akak simpan strategi dulu.. kena hati2 takut kena serang hendap ek..

    ReplyDelete
  29. shiema serang sini :) jom serang shiema :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  30. BOOOOMMMM...KEBABBOOMM..
    ALAMAK PELURU ABIS...

    ReplyDelete
  31. Boom Kebabooom !! cikhoneybee dtg bwk meriam buloh utk perang kt sni. kehkehkeh.... jmpt dtg blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  32. menerjah zasss , kita last minit join ..salam kenal ..

    jom ke belog kita ^_^

    http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  33. Hai ! dtg dri segmen sama !

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  34. wah.. siap boleh main perang2 kat blog ek?? bagus2!!! ehe...

    ReplyDelete
  35. serang dan folo!
    http://chantekmath.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  36. singgah sini dari segmen yang sama salam kenal...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  37. datang menyerang..

    bom bom kebabom..

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    opss..terlebeyh suda..

    ReplyDelete
  38. datang menyerang..

    bom bom kebabom..

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    opss..terlebeyh suda..

    ReplyDelete
  39. mawa datang menyerang!!!!!!

    ReplyDelete
  40. dtg dr sgmen yg smew jugew..seranggggggggggggggg
    http://jijahcomey.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  41. serang dari segmen yg same..
    buzzz~
    :))

    ReplyDelete
  42. hey sy serang dengan sopan santun. serang kembali : SEGMEN NASZ PERANG BLOGGER

    ReplyDelete
  43. salam..
    boleh serang cni x..?
    hihi

    ReplyDelete
  44. dam dam dum bunyik mercun :p

    serang!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  45. ; dush dush ! yaahhh ! kebabooommm ! meh serang balik kalau brani :D

    ReplyDelete
  46. Di sini dtg nak perang...seranggg...

    Salam kenal ☺☺

    ReplyDelete
  47. hye awk , sarah datang serang blog awk ;) (nada gedik)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete
  48. Kita tunaikan janji..SERANG!!

    ReplyDelete
  49. serangggg..bhahahahaa...dengan sopan santun je..bukan ganas pown ^_^

    ReplyDelete
  50. vroom ! vromm ! haha
    ryn datang serang cnie naek moto besar :p
    eh2, termasok blog cantik laa pulak !
    hehe.. nak serang blog ryn balik ke ? silekan ! haha..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

    ReplyDelete

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com