Pages

@aimaniman |

Fasha dan Zarina siapa lebih seksi

Zarina guna SPlus..

Fasha guna SPlus gak
Kata GUA kedua2nya kurang masyuk 2011..Fasha adalah sikit2 dapat berlakon tv..Zarina x da pon. So sikap Fasha & Zarina yg seolah2 sengaja nak tayang body seksi tu sbb nak tarik perhatian ke? Untung2 banyak akhbar keluar kisah mereka dapatlah publisiti murahan kan.. Ok..antara Fasha ngan Zarina, sapa lagi seksi? Dia orang mesti ingat, rakyat Mesia ni dah bijak, bukan body yg mereka nak tonton tapi lakonan superb tu yg jadikan mereka terkenal..so kalau nak 'cari' peminat, berikan mereka yg terbaik bukan hidangkan mereka dengan body seksi, cuma 'penonton ternganga' je dapat.... salam maal hijrah 1433H, Fasha dan Zarina semoga 'kejarlah' peminat bukan setakat penonton yee.....

Published with Blogger-droid v2.0.1
psst gambar ni dah lama amek dalam sPlus, baru tayang semula je..

Sudah baca sila komen

18 comments:

Hanis Azla said...

kedua2nya sama seksi. . bila perhatian yg diharapkan mmg perhatian yg mereka dpt bila berpakaian sebegini kan.. salam kenal juga yer.. thanks yer sudi singgah..

Suhami Ahmad said...

berlumbo-lumbo nak seksi....donia donia....

aimaniman said...

peminat susah nak cari... penonton sejuta mari... cuba beza antara peminant ngan hanya penonton je..

kakyong said...

2 x 5 jer nih.. hihii

KizZ said...

Huuu fasha fasha...naseb baik ko berlakon citer Cinta Elysa best..

whitecappuccino said...

Mereka sengaja kejar seksa...

whitecappuccino said...

Mereka sengaja kejar seksa...

El-Janna said...

hahahk.. lepas tu kata letih la nak jawab soalan media. huh! sapa yg cr pasal kan.

aimaniman said...

@Kizz Cinta Elsya Fasha bess tapi napa la dia x hargai anugerah lakonnya tu kan

@ElJanna kekadang press dijadikan musuh plak

@White.. seronok hanya sementara la dik ooi

Iffah Afeefah said...

seksinye la

wak gelas said...

wak pon sukak yg seksi jugakkk... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

zarina mmg sengaja cr psl..berlakon tah apa-apa seksi dia yg lebih


fasha berlakon best tp tah nape masih nak pakai mcm tu..nak cari laki kut?

Kakzakie said...

Hm... kita doakan keduanya sempat bertaubat sebelum izrael menjemputnya

aimaniman said...

@wak gelas, kak zakie, Rina... tu la orang yg tak bersyukur ngan kelebihan yg ada... insy hatinya akan terbuka...

Azlan Hasan said...

fasha saya kenal laa tapi zarina nie yang mana satu??xcam laa kak..hehe

Regards,
-Strider-

aimaniman said...

@Azlan.. tu laa.. tup2 dia meletop sbb foto seksi dan komen menyampah nak dengar dia tu..eg bukannya bogel cuma seksi je.. kpala hotak dia, kalau nak bogel persilakan lee untung ramai lelaki dapat tengok free ladybird dia...

fazrulnoor said...

elysa tu bff saya..hahahaah

♥ aeryn ♥ said...

menyampah dengan manusia2 macam ni.. dah tak der agama lagaknya.. ingt glamer sgt la tuh pkai mcm tu.. igt dia sorang jerk ada mende tu.. alahai.. orang lain pon ada gak tapi tak der lah nk mnunjuk2..

kesian dengan muslim2 seperti ini.. doa reen semoga mereka cepat2 lah bertaubat.. buat sakit mata jer tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012