Fasha dan Zarina siapa lebih seksi

November 29, 2011

Zarina guna SPlus..

Fasha guna SPlus gak
Kata GUA kedua2nya kurang masyuk 2011..Fasha adalah sikit2 dapat berlakon tv..Zarina x da pon. So sikap Fasha & Zarina yg seolah2 sengaja nak tayang body seksi tu sbb nak tarik perhatian ke? Untung2 banyak akhbar keluar kisah mereka dapatlah publisiti murahan kan.. Ok..antara Fasha ngan Zarina, sapa lagi seksi? Dia orang mesti ingat, rakyat Mesia ni dah bijak, bukan body yg mereka nak tonton tapi lakonan superb tu yg jadikan mereka terkenal..so kalau nak 'cari' peminat, berikan mereka yg terbaik bukan hidangkan mereka dengan body seksi, cuma 'penonton ternganga' je dapat.... salam maal hijrah 1433H, Fasha dan Zarina semoga 'kejarlah' peminat bukan setakat penonton yee.....

Published with Blogger-droid v2.0.1
psst gambar ni dah lama amek dalam sPlus, baru tayang semula je..

You Might Also Like

18 Comment

  1. kedua2nya sama seksi. . bila perhatian yg diharapkan mmg perhatian yg mereka dpt bila berpakaian sebegini kan.. salam kenal juga yer.. thanks yer sudi singgah..

    ReplyDelete
  2. berlumbo-lumbo nak seksi....donia donia....

    ReplyDelete
  3. peminat susah nak cari... penonton sejuta mari... cuba beza antara peminant ngan hanya penonton je..

    ReplyDelete
  4. Huuu fasha fasha...naseb baik ko berlakon citer Cinta Elysa best..

    ReplyDelete
  5. Mereka sengaja kejar seksa...

    ReplyDelete
  6. Mereka sengaja kejar seksa...

    ReplyDelete
  7. hahahk.. lepas tu kata letih la nak jawab soalan media. huh! sapa yg cr pasal kan.

    ReplyDelete
  8. @Kizz Cinta Elsya Fasha bess tapi napa la dia x hargai anugerah lakonnya tu kan

    @ElJanna kekadang press dijadikan musuh plak

    @White.. seronok hanya sementara la dik ooi

    ReplyDelete
  9. wak pon sukak yg seksi jugakkk... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

    ReplyDelete
  10. zarina mmg sengaja cr psl..berlakon tah apa-apa seksi dia yg lebih


    fasha berlakon best tp tah nape masih nak pakai mcm tu..nak cari laki kut?

    ReplyDelete
  11. Hm... kita doakan keduanya sempat bertaubat sebelum izrael menjemputnya

    ReplyDelete
  12. @wak gelas, kak zakie, Rina... tu la orang yg tak bersyukur ngan kelebihan yg ada... insy hatinya akan terbuka...

    ReplyDelete
  13. fasha saya kenal laa tapi zarina nie yang mana satu??xcam laa kak..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. @Azlan.. tu laa.. tup2 dia meletop sbb foto seksi dan komen menyampah nak dengar dia tu..eg bukannya bogel cuma seksi je.. kpala hotak dia, kalau nak bogel persilakan lee untung ramai lelaki dapat tengok free ladybird dia...

    ReplyDelete
  15. elysa tu bff saya..hahahaah

    ReplyDelete
  16. menyampah dengan manusia2 macam ni.. dah tak der agama lagaknya.. ingt glamer sgt la tuh pkai mcm tu.. igt dia sorang jerk ada mende tu.. alahai.. orang lain pon ada gak tapi tak der lah nk mnunjuk2..

    kesian dengan muslim2 seperti ini.. doa reen semoga mereka cepat2 lah bertaubat.. buat sakit mata jer tgk..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels