Pages

@aimaniman |

Malaysia 11 Bahrain 10, Bahrain Menang?

Tq Google
Syoknya tengok saat Malaysia menang

Time tengok Malaysia main tadi mama rasa syok sangat2 sebabnya Malaysia mendahului Bahrain 2-0 sampailah ke minit ke-80.  Alaa tinggal 10 minit lagi, mama rasa peluang Malaysia nak ke London makin terbuka luas.  Apatah lagi, Malaysia ada kelebihan kerana 1 player Bahrain dapat kad merah.  Sedang makan mata kucing, tetiba mama dengar Hasbullah kata golllll... opps.. Bahrain dapat 1?? Hasil tendangan 'gunting terbalik' .. Apek pulak ke depan sikit, so bola menerjah jaring.  Tetiba Bahrain dapat pulak free kick kat luar penalti, macam Shafiq Rahim punya tendangan, terusss gollll... dan selang seminit kemudian, Bahrai dapat gol lagi!!!... tergamam mama, tergamam semua penonton kat Stadium Bukit Jalil... Ada yang mama tengok dah mula balik dah, mungkin nak kejar komuter koot x mau bersesak2 nak keluar nanti... Sebenarnya kenapa Malaysia kalah walaupun Malaysia 11, Bahrain 10?

1.  Malaysia main bertahan je (kata abah la...., 
sebab tu dia isap rokok malas nak tengok Malaysia asyik bertahan)
2.  Bahrain tak kenal erti putus asa..
(tengoklah pemusnah Malaysia player no 14 tuw..gerammmm)
3.  Bahrain sujud selepas jaringkan gol
(Allah suka pada orang yang bersyukur taw)
4.  Malaysia main dengan perasaan marah
(Apek yang marah2 player Bahrain masa nak tendang bola)
5.  Malaysia tak bijak ambil kesempatan
(Walaupun 11 tapi tetap kalah dengan 10)

Lepas ni boleh la kata Sayonara London...


Sudah baca sila komen

7 comments:

Solihin Zubir said...

kalah dlm masa 6minit setelah leading 2-0 mmg memalukan..

aimaniman said...

yuppp sedey betul la akak...

Qu azniza ;) said...

.hmmm sedih gak,last2 kalaaah

aimaniman said...

@Qu.. btul dik..semangat akak tengok tp tetiba je last minute kalah la plak...tersentap

KiD said...

dah masuk gol ketiga,. kid terus tukar channel.. huhuhu

aimaniman said...

@Kid.. akak p tidurkan dayah je.. pastu jerit abah suruh masuk sbb mesia dah kalah...

YaYa said...

sedih...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012