Malaysia Juara Sukan SEA Kalahkan Indonesia

November 21, 2011

aksi penjaring gol kemenangan Malaysia

Kontingen Malaysia berpelukan reaksi spontan Malaysia menang

Gol pertama Malaysia

Gol penalti kemenangan malaysia

Tak sia2 kakak Iman, Syahmi & baby Dahiyah mama biar tidur depan tv

Akhirnya tak sia2 mama kecut perut kat depan tv sbb Malaysia menang lawan Indonesia. Malaysia berhak menang berkat kesungguhan mereka bermain..rasa2 tak malu lagi la team Malaysia krn bukan lg team belasahan... Hidup Malaysia....  Tak ada idea nak tulis panjang2 kerana mama rasa suka sangat bak kata Hasbullah.. emas bola sepak ialah ibu segala emas.. walaupun Malaysia hanya dapat 59 pingat emas, namun emas ke-59 iaitu emas dr team bola sepak adalah emas yg paling berharga.  Tahniah Malaysia,.. semoga saat2 manis ni berkekalan untuk kelayakan olimpik 2012 Rabu ni pulak... insyaallah..

Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

8 Comment

  1. Tahniah Malaysia!!! memang akak pun kecut perut depan tv..sejuk kaki tangan :)

    ReplyDelete
  2. @capucino.. yupp.. anak2 pun biar je tido dpan tv sbb mak anak nak sokong mesia

    ReplyDelete
  3. BANGGA MENJADI RAKYAT MALAYSIA......
    singgah usha entry usha iklan. sama2 tmbh tabung blog.
    salam singgah.

    ReplyDelete
  4. tahniah malaysia...



    jom komen entri ni:

    http://busuk.org/ping/view/49382

    ReplyDelete
  5. @alieza.. yup akak pon bangga jd anak mesia.. sokong mesia lah sbb game dah best x macam dulu2..

    ReplyDelete
  6. @azri.. yupp tahniah n salute kat team mesia..bangga sangat2 kan

    ReplyDelete
  7. @denaihati yupp tahniah n x lupa salute tok anak2 muda mesia...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels