AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Malaysia Juara Sukan SEA Kalahkan Indonesia

Cikgu Iza | November 21, 2011 | 8 Komen |
aksi penjaring gol kemenangan Malaysia

Kontingen Malaysia berpelukan reaksi spontan Malaysia menang

Gol pertama Malaysia

Gol penalti kemenangan malaysia

Tak sia2 kakak Iman, Syahmi & baby Dahiyah mama biar tidur depan tv

Akhirnya tak sia2 mama kecut perut kat depan tv sbb Malaysia menang lawan Indonesia. Malaysia berhak menang berkat kesungguhan mereka bermain..rasa2 tak malu lagi la team Malaysia krn bukan lg team belasahan... Hidup Malaysia....  Tak ada idea nak tulis panjang2 kerana mama rasa suka sangat bak kata Hasbullah.. emas bola sepak ialah ibu segala emas.. walaupun Malaysia hanya dapat 59 pingat emas, namun emas ke-59 iaitu emas dr team bola sepak adalah emas yg paling berharga.  Tahniah Malaysia,.. semoga saat2 manis ni berkekalan untuk kelayakan olimpik 2012 Rabu ni pulak... insyaallah..

Published with Blogger-droid v2.0.1

8 comments:

whitecappuccino said...

Tahniah Malaysia!!! memang akak pun kecut perut depan tv..sejuk kaki tangan :)

aimaniman said...

@capucino.. yupp.. anak2 pun biar je tido dpan tv sbb mak anak nak sokong mesia

Alieza Dayasari said...

BANGGA MENJADI RAKYAT MALAYSIA......
singgah usha entry usha iklan. sama2 tmbh tabung blog.
salam singgah.

azri johan said...

tahniah malaysia...



jom komen entri ni:

http://busuk.org/ping/view/49382

aimaniman said...

@alieza.. yup akak pon bangga jd anak mesia.. sokong mesia lah sbb game dah best x macam dulu2..

aimaniman said...

@azri.. yupp tahniah n salute kat team mesia..bangga sangat2 kan

Denaihati said...

tahniah utk pasukan kite

aimaniman said...

@denaihati yupp tahniah n x lupa salute tok anak2 muda mesia...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com