PELATIH MALAYSIANJING ... oleh Penyokong Indonesia?

November 22, 2011


Masyaallah.. tergamak kamu Indonesia? Sepatutnya kamu terima kekalahan dengan hati yang rela, dengan semangat kesukanan tapi kamu sengaja bermain api?  Tak cukup kamu paksa pemain Malaysia naik Baracuda kerana emosi penyokong kamu, tak cukup kamu paksa pemain Malaysia buat ujian dopping.., tak cukup kamu mempersenda bendera Malaysia dengan membakar lambang keagungan kami... tak cukup kamu perlekeh gambar mr Ong dan kini kau panggil pula kunci strategi Malaysia ini sebagai PELATIH MALAYSIANJING MACAM NII. 

You Might Also Like

12 Comment

  1. biarlah ape pun yg diorg nak buat... semua tu atas sebab kekecewaan yg tak dapt dibendung dan tak professional

    ReplyDelete
  2. @Queen & El-Janna.. yuppp orang yg kecewa sanggup buat apa2 saja nak ubat rasa marah tuw...

    ReplyDelete
  3. hati tgh panasss..luar kawalan cmtulah jdnya..tp org Msia ok2 je kan !

    ReplyDelete
  4. Semoga kita tak jadi macam mereka, mentaliti tahap zero.

    ReplyDelete
  5. biarkan mereka..mentaliti mereka memang teruk lah

    kan akak dah cerita sponsored post pengiklan cam celcom yang pilih blog kita bukannya nuffnang. Tapi bukan senang nak dapat tau..kena berusaha dan terus berusaha.insyallah kamu akan berjaya nanti

    ReplyDelete
  6. @PCL, Capucino, Kak Ina... thanx.. memang mereka kurang matang..

    ReplyDelete
  7. peminat selalu emo,sabar jela~~~~~

    ReplyDelete
  8. itulah mereka yang pendek akal.. ikut emosi sangat.. huhuhu

    actually, sponsored post dipilih oleh pengiklan, melihat kriteria tertentu yang kena dengan pa yang mereka iklankan.. macam kak ina kl tu cakap..

    ReplyDelete
  9. @kid.. cam na lah nak buat dia orang ni nampak blog nie.. gali2 lagi tips nie.. x aci ada orang boleh mama x boleh...

    ReplyDelete
  10. bio le kak.. kalau dilayan semakin dibuat.. biarkan aja.. bak kata org.. kalau dilayan org bodoh.. kita 2 3 kali bodoh.. maka, biarkan mereka tenggelam dengan kebodohan itu sendiri..

    ReplyDelete
  11. @ladybird.. yuppp akak sokong.. anggap je dia orang tuw blom blajar so tugas kita nak kasi ajar kat dia orang...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels