Pages

@aimaniman |

PELATIH MALAYSIANJING ... oleh Penyokong Indonesia?


Masyaallah.. tergamak kamu Indonesia? Sepatutnya kamu terima kekalahan dengan hati yang rela, dengan semangat kesukanan tapi kamu sengaja bermain api?  Tak cukup kamu paksa pemain Malaysia naik Baracuda kerana emosi penyokong kamu, tak cukup kamu paksa pemain Malaysia buat ujian dopping.., tak cukup kamu mempersenda bendera Malaysia dengan membakar lambang keagungan kami... tak cukup kamu perlekeh gambar mr Ong dan kini kau panggil pula kunci strategi Malaysia ini sebagai PELATIH MALAYSIANJING MACAM NII. 


Sudah baca sila komen

12 comments:

QueeN TerataI said...

biarlah ape pun yg diorg nak buat... semua tu atas sebab kekecewaan yg tak dapt dibendung dan tak professional

El-Janna said...

xtau la ape nak jadik^^

aimaniman said...

@Queen & El-Janna.. yuppp orang yg kecewa sanggup buat apa2 saja nak ubat rasa marah tuw...

PCL said...

hati tgh panasss..luar kawalan cmtulah jdnya..tp org Msia ok2 je kan !

whitecappuccino said...

Semoga kita tak jadi macam mereka, mentaliti tahap zero.

kak ina kl said...

biarkan mereka..mentaliti mereka memang teruk lah

kan akak dah cerita sponsored post pengiklan cam celcom yang pilih blog kita bukannya nuffnang. Tapi bukan senang nak dapat tau..kena berusaha dan terus berusaha.insyallah kamu akan berjaya nanti

aimaniman said...

@PCL, Capucino, Kak Ina... thanx.. memang mereka kurang matang..

Tasha said...

peminat selalu emo,sabar jela~~~~~

KiD said...

itulah mereka yang pendek akal.. ikut emosi sangat.. huhuhu

actually, sponsored post dipilih oleh pengiklan, melihat kriteria tertentu yang kena dengan pa yang mereka iklankan.. macam kak ina kl tu cakap..

aimaniman said...

@kid.. cam na lah nak buat dia orang ni nampak blog nie.. gali2 lagi tips nie.. x aci ada orang boleh mama x boleh...

LadyBird said...

bio le kak.. kalau dilayan semakin dibuat.. biarkan aja.. bak kata org.. kalau dilayan org bodoh.. kita 2 3 kali bodoh.. maka, biarkan mereka tenggelam dengan kebodohan itu sendiri..

aimaniman said...

@ladybird.. yuppp akak sokong.. anggap je dia orang tuw blom blajar so tugas kita nak kasi ajar kat dia orang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012