AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Pengantin kedua 20112011

Cikgu Iza | November 21, 2011 | 0 Komen |
ensem tak Dididn? Sara tersipu2 plak


Sempat gak menonjangkan leher kat celah2 kepala..

Saat berdebar2 dup dap dup dup dap

Sempat gak terima call si Sara nie

20112011 pengantin kali kedua tahun 2011.Jangan cuak pulak..kali kedua yg abah dan mak sambut pada tahun ni sbb dua orang adik mama kawen selang sebulan..sorang bulan 10 aritu dan sorang lagi 20112011..Sara&Riza.. semoga berbahagia selamanya... tu yg mama over penat weekend ni sampai x sempat nak hupdate blog..ni pun hupdate guna galaxy mama..nak buka nb mmg x sempat..apa x nya rumah mama jd tempat persinggahan penganten sbb adik org jhr..dapat isteri org pandamaran jaya,klang..so mak abah dr jhr dok rumah mama yg sendat ni bertambah2 sendat mcm tin sadin.. tp alhamdulillah semua urusan selesai dan adik mama slamat dah jd suami orang.. moga dia jd somi yg baik untuk sara..anak bekas nazir masjid pandamaran oii.. salute aar kat adik sbb lpas nikah trus2 je p toilet..ingat x thn nak terkucil..ropa2nya nak sujud syukur..almaklum ayah mentua mantan nazir masjid..alhamdulillah...errk kenyang mkn nasi minyak..

Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments:

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com